Βαθμολογία

Νίκη με ανατροπή στο 90’ για την Φορτούνα Κουτσοχέρου!

Ιπποκράτης και Φορτούνα Κουτσοχέρου αναμετρήθηκαν το πρωί της Κυριακής (24/3) στο «Γεώργιος Μητσιμπόνας Β’» για τον 4ο όμιλο της Β’ ΕΠΣΛ και την 18η αγωνιστική. Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη σε μια δύσκολη έδρα με σκορ 1-2.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο. Σε αντεπίθεση ο Σαλοκανάς στο 20’ με τακουνάκι έδωσε στον Φραχόλι, αυτός στον Κρεμαστά και με πλασέ απέναντι από τον Μπαταβάνη έκανε το 1-0 για τον Ιπποκράτη.

Στο 21’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Μπούζιος και στην έξοδο του Μπαταβάνη, ο Σαλοκανάς πλάσαρε από κοντά άουτ. Ένα λεπτό μετά σέντρα – σουτ του Μαραμή, το ψαλιδάκι του Σαλοκανά μέσα στη περιοχή μπλόκαρε ο Μπαταβάνης.

Στην επανάληψη έχασε ευκαιρία στο 50’ με την κεφαλιά του Τσιούτσια να περνάει άουτ και στο 60’ η κεφαλιά του Παζάρα είχε την ίδια τύχη. Όμως στο ίδιο λεπτό εκτέλεσε το φάουλ ο Τσιάμης Γ. και ο Χατζής με πλασέ έφερε το ματς στα ίσα. Στο 90’ η Φορτούνα πήρε τη νίκη, όταν έγινε εξαιρετική ενέργεια από αριστερά του Τσιάμη Β. σε συνεργασία με τον Τσιάμη Γ., ο τελευταίος έδωσε στον Παζάρα που σε κενή εστία με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 1-2.  

Ιπποκράτης (Δημήτρης Σδούγκας – Γιάννης Εμμανουήλ): Μπήτρας, Μαραμής, Κρεμαστάς (70’ Κουτσιμάνης), Τσαδίμος, Τσουμάνης (55’ Μαρογιάννης), Σαλοκανάς, Φραχόλι, Ζήκος, Μπούζιος, Τσακουρίδης (75’ Κουταλιάς), Τζήκας.

Φορτούνα Κουτσοχέρου (Βασίλης Σαγώνας): Μπαταβάνης, Σιούτας, Μπακογιάννης, Τάσιος, Τσιρογιάννης, Τσιούτσιας Λ. (65’ Τασιούλης), Τσιάμης Βαλ., Τσιάμης Γ. (87’ Ξύτσας), Παζάρας, Χατζής Κ., Αζέπης.

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρουζίκας, Παπαϊωάννου, Αρσένης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ