Βαθμολογία

Συνεχίζει απτόητος ο Κεραυνός Δένδρων!

Ατρόμητος Δασοχωρίου και Κεραυνός Δένδρων αναμετρήθηκαν σε ένα δυνατό ματς για την 18η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος). Οι φιλοξενούμενοι πήραν άλλη μία νίκη με σκορ 1-2. Η ομάδα του Μίλτου Ταυλαρίδη οδηγεί την κούρσα του ομίλου με 44 βαθμούς, έχοντας μόλις δύο ισοπαλίες.

Για τον Ατρόμητο στο 10’ και 15’ ο Φραγκογκούλας και ο Παπαθανασίου έκαναν τα σουτ που έφυγαν άουτ. Στο 25’ ο Κεραυνός με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Πέρπερα έκανε το 0-1.

Στο 50’ ανατράπηκε ο Γκαμπέτας και με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Μπακού έκανε το 0-2. Ευκαιρίες χαμένες για τους φιλοξενούμενους είχαν οι Βόραδας, Καλέσης και Γκάτης. Στο 70’ για τον Ατρόμητο την κάθετη μπαλιά έβγαλε ο Τανάγιας για τον Δάμτσα που με πλασέ μείωσε στο τελικό 1-2. Ευκαιρία χαμένη είχε ο Ατρόμητος στο 90’ όταν ο Τανάγιας βρέθηκε απέναντι από τον Ράγια και αστόχησε.

Ατρόμητος Δασοχωρίου (Νίκος Χατζημπύρος): Καλογιάννης, Ήσυχος (60’ Κωσταρέλλος), Καραγιώργος (70’ Δάσσιος), Παππάς, Γεωργούλας, Βάνης (70’ Παπαγιάννης), Σακελλαρίου, Φραγκογκούλας, Παπαθανασίου, Καργιώτης (65’ Δάμτσας), Τανάγιας.

Κεραυνός Δένδρων (Μίλτος Ταυλαρίδης): Ράγιας, Μπακού, Γκαμπέτας, Τασιούλης, Καλέσης Απ., Γκάτης, Σερδένης (40’ Κωστάκης), Πέρπερας, Βόραδας, Τσιάτας (40’ Σκριάπας), Καλούπας (85’ Κουτούκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Τέγος Α., Τζήκας, Κοντογιάννης.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ