Βαθμολογία

Μαυροβούνι τριών αστέρων (PICS)

Μαυροβούνι και Πύρρος αναμετρήθηκαν την Κυριακή (24/3) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Α1’ ΕΠΣΛ με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τον παράγοντα έδρα και να παίρνουν μια σημαντική νίκη απέναντι σε μία ομάδα που και αυτή στοχεύει ψηλά (3-0).

Της Βάσως Γκατζούλη

Παρακολουθήσαμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος, δυνατό και συναρπαστικό που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι και τη λήξη του. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν πολύ καλύτερο το Μαυροβούνι, αφού είχε την κατοχή, τις ευκαιρίες και το γκολ. Στην επανάληψη ο Πύρρος μπήκε πιο αποφασιστικά, πίεσε, ήρθε όμως και το δεύτερο γκολ στο 57’, το παιχνίδι όμως ο Πύρρος το πάλεψε μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Στην εκπνοή το Μαυροβούνι στο 90’ πέτυχε και το τρίτο τέρμα και έτσι είναι μόνο πλέον στην 3η θέση που οδηγεί στην μεγάλη κατηγορία.

Πολύ νωρίς στο 2’ ο Μπάγκας Α. τροφοδότησε με γυριστό ψαλιδάκι τον Βούκουτο που έκανε το σουτ και έσωσε πάνω στη γραμμή ο Λίτσα με αυτοθυσία. Στο 22’ καλή εκτέλεση φάουλ του Λάτα, η μπάλα πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Μαγαζιώτη. Στο 23’ από κάθετη πάσα του Μπαντζέλα Ν., ο Βούκουτος έσπασε την μπάλα για τον Μπάγκα Α. που τον πρόλαβε όμως ο αμυντικός. Στο 33’ ο Βούκουτος μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ, έβγαλε με προβολή ο αμυντικός σε κόρνερ. Στο 34’ την πάσα έκανε ο Βούκουτος για τον Τατσέλο που ανατράπηκε από τον Μάρη, δόθηκε πέναλτι εκτέλεσε εύστοχα ο Αρσένης Δ. για το 1-0.

Στο 42’ πολύ καλή στιγμή για τον Πύρρο όταν ο Λάτα πέρασε τους αμυντικούς, έβγαλε την δύσκολη σέντρα για τον Μούρη που τον πρόλαβαν όμως οι αμυντικοί. Στο 50’ ο Πικούλης μπήκε στην περιοχή, έβγαλε τη βαθιά σέντρα – σουτ, η μπάλα πήρε ύψος, έδιωξε με τις γροθιές ο Μαγαζιώτης. Δύο λεπτά αργότερα πολύ καλή εκτέλεση φάουλ του Λάτα, η μπάλα πέρασε σύριζα άουτ. Στο 57’ εξαιρετική ασίστ του Αρσένη Δ., ο Βούκουτος με βολέ στην κίνηση έκανε το 2-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σάπιος έδωσε πάσα ακριβείας για τον Βούκουτο, αυτός στο ύψος του πέναλτι έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε ξυστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι. Και το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Σιδέρης με κεφαλιά, στο απέναντι δοκάρι ύστερα από τη σέντρα ακριβείας του Χατζηλιάδη Σ.

*Η διαιτησία ήταν αντάξια ενός τόσο κρίσιμου αγώνα.

ΑΟ Μαυροβουνίου (Γιάννης Σιάρκος): Μαγαζιώτης Δ., Μπάγκας Δ. (78′ Παπαμάνος Γ.), Σάπιος Π., Νότας Γ., Κολιοφούτης Ι., Τατσέλος Ε., Τριάντης Α. (60′ Χατζηλιάδης Σ.), Μπαντζέλας Ν. (83′ Μαντέλας Β.), Μπάγκας Α., Αρσένης Δ. (85′ Σιδέρης Γ.), Βούκουτος Α.

ΑΣ Βορειοηπειρωτών «Ο Πύρρος» (Κώστας Βασίλης): Κουσιάς Κ., Μάρης Γ. (33′ Τσακούλης Π.), Λίτσα Ε., Λέτσιος Κ., Κάτσης Μ., Παύλου Α. (73′ Πότση Σ.), Λάτα Μ. (80′ Αγκόλι Α.), Κάτσας Α., Νικούλης Α., Mούρη K., Αλιάϊ Κ. (46′ Τσόγκας Β.).

Διαιτητής: Μπουρουζίκας Θ., Α’ Βοηθός: Αναστασίου Γ.,  Β’ Βοηθός: Τέγος Δ.