Βαθμολογία

Σπανός: «Δεν ήμασταν καλοί, αλλά μας ενδιέφερε η νίκη»

Χαρούμενος για τη νίκη της Δόξας Δράμας με τον Απόλλωνα Λάρισας εμφανίστηκε στη συνέντευξη τύπου μετά το παιχνίδι ο προπονητής των Δραμινών, Δημήτρης Σπανός.

Ο έμπειρος προπονητής ανέφερε ότι η ομάδα του δεν ήταν καλοί σε όλο το παιχνίδι, αλλά αυτό που την ενδιέφερε ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Παράλληλα ο κ. Σπανός τόνισε ότι θα πρέπει η Δόξα να συνεχίσει με μεγαλύτερη ένταση και πάθος καθώς όπως ανέφερε ο δρόμος είναι δύσβατος και η συνέχεια πολύ δύσκολη.

Τέλος ο προπονητής των Μαυραετών δεν παρέλειψε να συγχαρεί τον Απόλλωνα, αλλά και τον Άριαν Μπελά, για το ποδόσφαιρο που παίζει η λαρισινή ομάδα η οποία όπως δήλωσε δίκαια βρίσκεται ψηλά. Μάλιστα ανέφερε ότι την ζηλεύει με την καλή έννοια και μακάρι όπως είπε να 'ταν η Δόξα στην θέση αυτή.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Έλληνα τεχνικού:

«Σήμερα ήταν ένα παιχνίδι κομβικής σημασίας κατά τη γνώμη μου. Με ένα ανεπιτυχές αποτέλεσμα θα είχαμε μεγάλα προβλήματα για το μέλλον, όχι πως με τη νίκη τα λύσαμε. Αλλά είναι μια βοήθεια, ένα τρίποντο για τη δύσκολη πορεία. Θεωρώ ότι σ’ όλο το παιχνίδι δεν ήμασταν καλοί. Σίγουρα δε θέλω η ομάδα να αμύνεται στην έδρα της, όπως έγινε στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού. Όμως αυτό που μας ενδιέφερε σήμερα ήταν η νίκη. Οι τακτικές κινήσεις των αντιπάλων μας δημιούργησαν πάρα πολλά προβλήματα στα μαρκαρίσματα, κράτησαν την μπάλα, είχαν κατοχή και δημιούργησαν όπως και εμείς ευκαιρίες που έχασαν.

Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε μια άλλη φιλοσοφία, ήμασταν καλύτεροι σε γενικές γραμμές. Αλλάξαμε το σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, κάναμε κάποιες καλές ευκαιρίες και ίσως έπρεπε να κλειδώσουμε πιο νωρίς το παιχνίδι. Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ένταση και πάθος γιατί ο δρόμος είναι δύσβατος και όπως φαίνεται έτσι θα πάει μέχρι το τέλος. Νομίζω πως δεν αξίζουμε να παλέψουμε μέχρι το τέλος για τη δεκάδα, αλλά θα το κατορθώσουμε εύκολα και θα γινόμαστε καλύτεροι. Μπορεί να μην είμαι τόσο ευχαριστημένος, αλλά οι παίκτες βγάζουν πάθος και παίζουν στα «κόκκινα». Θέλουμε να υπάρχει ομοψυχία μεταξύ διοίκησης, ομάδας και ποδοσφαιριστών.

Συγχαρητήρια και στον συνάδελφο για την ομάδα που έχει φτιάξει και το ποδόσφαιρο που παίζει. Δίκαια βρίσκεται ψηλά και ζηλεύουμε τη βαθμολογική του θέση, μακάρι να βρισκόμασταν εμείς σε αυτή. Πάμε να παίξουμε ένα μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον Ηρακλή, ανάμεσα σε δύο ιστορικές ομάδες. Πρέπει να παλέψουμε με το 100% των δυνατοτήτων μας. Δεν έχει κριθεί και δε θα κριθεί τίποτα αν δεν τελειώσει το παιχνίδι».