Βαθμολογία

Μοιρασιά βαθμών στην Αμπελιά, Ολυμπιακός - Ελευθεραί 1-1

Μοιρασιά βαθμών στην Αμπελιά στο παιχνίδι του τοπικού Ολυμπιακού με το Ελευθεραί το απόγευμα της Κυριακής (24/3) για την 22η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό στο τελικό 1-1 με την Αμπελιά να χάνει την ευκαιρία να βρεθεί στη πρώτη θέση, μετά την απώλεια του ΠΑΟΛ Αβέρωφ στην Ανάβρα. Έτσι ο Ολυμπιακός έφτασε τους 45 βαθμούς, ενώ το αδιάφορο βαθμολογικά Ελευθεραί τους 30 πόντους.

Παρότι αδιάφορο, το συγκρότημα του Δημήτρη Δανιλούλη προηγήθηκε στο σκορ με τον Θεοδώρου ο οποίος στο 62' πέτυχε το 0-1, ωστόσο στο 69' ο Σαμαράς-Καμηλαράκης έσωσε τον βαθμό για την ομάδα του καθώς ισοφάρισε για το τελικό 1-1.

Διαιτητής: Βλιώρας Λ., Α’ Βοηθός: Πατέτσος Γ., Β’ Βοηθός: Ρουπέλας Ι.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θ., Λαζαρίδης Β., Σελήνης Χ., Περήφανος Γ., Αγγέλης Δ., Κιούσης Κ. (66′ Ζαφειρούλης  Δ.), Σαϊτης Α., Φαρμάκας Ν., Γεωργούλας Θ., Σουλτούκης Σ., Σαμαράς – Καμηλαράκης Σ.

ΑΟ Ελευθερών: Μόσιαλος Α., Βασιλόπουλος Ν., Μάστορας Δ. (71′ Μαυρούδης Α.), Κολοβός Ι., Δάσσιος Ι., Χατζής Γ., Καραγκιόζης Ι., Θεοδώρου Ε. (83′ Βλησαρούλης Γ.), Παιδής Ε. (90′ Ζησόπουλος Γ.), Μάσρι Ι. (80′ Χατζής Κ.) , Καλφούντζος Μ.