Βαθμολογία

Μεγάλη νίκη για τη Λάρισα 88’, 3-2 τον Μαχητή Τερψιθέας (PICS)

Ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής (24/3) στο γήπεδο της Ανθούπολης ανάμεσα στην Λάρισα 88’ και τον Μαχητή Τερψιθέας για την 18η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣΛ (4ος όμιλος). Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 3-2.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Αξίζει να αναφέρουμε πως η αναμέτρηση διεξήχθη σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο, κάτι που δεν βοηθούσε σε καμία περίπτωση να παιχθεί ποδόσφαιρο. Παρόλα αυτά οι παίκτες και των δύο ομάδων έκαναν φιλότιμη προσπάθεια.

Οι γηπεδούχοι ήταν εξαιρετικοί στο πρώτο 45λεπτο και σε αυτό το χρονικό σημείο βάλανε και τις βάσεις για τη νίκη. Οι φιλοξενούμενοι από την άλλη έκαναν αδράνησαν κάποιες στιγμές στα μετόπισθεν και έτσι βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ με 2-0 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη η Λάρισα 88’ κατάφερε στο 67’ να πετύχει και τρίτο γκολ. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα, εκμεταλλεύτηκαν την χαλαρότητα των γηπεδούχων σε εκείνο το χρονικό σημείο και πολύ γρήγορα σημείωσαν δύο γκολ.

Στο 5’ ο Τσίντζος έκανε το κόρνερ, την καρφωτή κεφαλιά πήρε μέσα από τη μικρή περιοχή ο Καλαπανίδας για το 1-0. Στο 20’ ο Ναστούδης στην προσπάθειά του να διώξει παραλίγο να σκοράρει, όμως ο Χάμος έδιωξε σωτήρια!

Επτά λεπτά αργότερα και ύστερα από σύγχυση στην άμυνα της Τερψιθέας, ο Τζαφάλιας πέρασε και τον τερματοφύλακα και με πλασέ έκανε το 2-0. Στο 45’ ο Κοτάκος για την Τερψιθέα έκανε ένα σουτ στη κίνηση, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Χάμου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 50’ ο Ντουρούμογλου είχε οριζόντιο δοκάρι για τον Μαχητή. Τέσσερα λεπτά μετά ο Κοτάκος έχασε από κοντά μεγάλη ευκαιρία, αφού το σουτ που έκανε πέρασε και πάλι δίπλα από την εστία του Χάμου.

Στο 67’ ο Τζαφάλιας με σουτ έγραψε το 3-0. Όμως ένα λεπτό μετά ο Κοτάκος με σουτ μείωσε σε 3-1, ύστερα από πάσα του Φανίδη. Στο 70’ διπλό σουτ για την Τερψιθέα. Αρχικά ο Παπαδημητρίου που ανάγκασε τον Χάμο να κάνει την επέμβαση του αγώνα και στο ριμπάουντ ο Τζουρμακλιώτης έστειλε τη μπάλα άουτ! Τέλος στο 71 ο Τζουρμακλιώτης με σουτ από κοντά έκανε το 3-2. Στα εναπομείναντα λεπτά δεν άλλαξε κάτι και έτσι η Λάρισα 88’ πήρε μια πολύ σημαντική νίκη.   

Λάρισα 88’ (Γιώργος Ρήγας): Χάμος, Χαρμαντζής (51’ Μπράτσος), Ναστούδης (64’ Κεϊμαλής), Καλαπανίδας, Σδράλης (76’ Σγουρός), Σπανός, Λεμονής, Καραμπλής, Τζαφάλιας, Τσίντζος (56’ Κούκος), Κωνσταντίνου.

Μαχητής Τερψιθέας (Κώστας Τσιτσιούμης): Παπαρσένος, Παπαδημητρίου Δ., Τάτσιος, Παπαδημητρίου Χ., Παπαδημητρίου Σ., Κατσιαβριάς, Ντουρούμογλου, Τζορμακλιώτης, Κοτάκος, Θεοδώρου, Φανίδης.

Διαιτητική τριπλέτα: Κουβάτας, Λιόλιος, Καϊμακάμης.