Βαθμολογία

Ο «Πίκο» κερνούσε, ο Παπανικολάου έπινε!!!

Με το εμφατικό σκορ 7-1 η Μάνδρα επικράτησε του Μαρίνου Αντύπα το Σάββατο (23/3 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Στο 3’ ο Παπανικολάου ύστερα από σέντρα του Αλκία έκανε το 1-0. Στο 8’ για τον Μαρίνο Αντύπα, ο Καλογιάννης με σουτ από πλάγια θέση έκανε το 1-1. Στο 18’ φάουλ εκτέλεσε ο Πικούλης και ο Τεκέδης με κεφαλιά έκανε το 2-1.

Ο Μπατζιανούλης στο 35’ με σουτ έκανε το 3-1, στο 47’ την κάθετη πάσα έβγαλε ο Τεκέδης, ο Παπανικολάου με σουτ έκανε το 4-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Πικούλης έδωσε για τον Παπανικολάου, που με σουτ έκανε το 5-1.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 65’ τη σέντρα έβγαλε ο Παπανικολάου και ο Πικούλης με σουτ έκανε το 6-1 και στο 80’ ο Παπαδόπουλος Γ. έβγαλε τη σέντρα για τον Μπατζιανούλη που με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 7-1.

*Η νίκη της Μάνδρας είναι αφιερωμένη στον προπονητή της κ. Βασίλη Κυριάκο που έλειπε για προσωπικούς λόγους.

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος (70’ Κιτσόπουλος), Ζούγκα Μαρ. (70’ Φασούλας), Τζήκας, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Οσμάνι, Τεκέδης (70’ Φωτάκης), Αλκία, Πικούλης, Παπανικολάου, Μπατζιανούλης, Ζούγκα Μαν. (55’ Παπαδόπουλος Γ.).

Μαρίνος Αντύπας (Βασίλης Παπαϊωάννου): Σουλτσιώτης, Ζαχαρός, Αργύρης, Μάνδαλος (65’ Αλμπάνης), Καραγιώργος, Παπαδόπουλος, Κύρος, Σουλιώτης, Καλκανίδης, Καλογιάννης, Χαρτοδιπλωμένος.

Διαιτητική τριπλέτα: Σούλης, Κοντογιάννης, Μπακλαβά.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ