Βαθμολογία

Νικηφόρο πέρασμα του Τοξότη από την Χάλκη

Ηρακλής Χάλκης και Τοξότης αναμετρήθηκαν το Σάββατο (23/3) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ με τους φιλοξενούμενους να παίρνουν τη νίκη με σκορ 2-4.

Η διοίκηση του Ηρακλή Χάλκης τίμησε τον Χρήστο Γκάτα (ΦΩΤΟ) για το προπονητικό του πέρασμα από την Χάλκη στην Δ’ Εθνική. Ο ίδιος θέλει προσωπικά να ευχαριστήσει για την τιμή που του έγινε και να ευχηθεί η ομάδα του Ηρακλή Χάλκης να βρει την παλιά της αίγλη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στο 5’ ο Τάκε άνοιξε το σκορ με πλασέ για το 0-1. Τρία λεπτά μετά το σουτ του Μπαλαή χτύπησε το κάθετο δοκάρι. Ο Γιώργης με σουτ έξω από την περιοχή στο 20’ έκανε το 0-2. Στο 27’ ο Τσάντος με σουτ μείωσε σε 1-2. Στο 30’ και το 40’ δύο καλά σουτ του Λένα για την Χάλκη έδωσε ο Λάμπι.

Στο 72’ ο Τάκε με γυριστό σουτ έκανε το 1-3, στο 78’ ο Γιώργης σε κόντρα επίθεση από κοντά και σε κενή εστία έκανε το 1-4. Και στο 82’ ο Λένας ύστερα από ασταθή απόκρουση με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγκας): Πρίφτης Χ., Θυμάκης (52’ Μούτσο), Τσάβο, Ντινούλης, Βογιατζής Σ., Αγγελακόπουλος Κ. (67’ Παπαδούλης), Βογιατζής Χ., Τσάντος, Καλογιάννης, Λένας.

Τοξότης Λάρισας (Χρήστος Γκάτας): Λάμπι, Μελανός Ν., Μελανός Γ., Σούμας, Τσουμάνης, Λιάκος, Μπαλαής (80’ Νάτσιος), Γιώργης, Τάκε, Τσάλαβος (75’ Γκουσγκούνης), Βουλτσίδης (65’ Μπουρουτζίκας).

Διαιτητική τριπλέτα: Χήτος, Ζαχαρός, Ζαχαράκη.

ΒΑΣΩ ΓΚΑΤΖΟΥΛΗ