Βαθμολογία

Φραχόλι και Χίσα είχαν κέφια για τον Πυργετό (PICS/VIDEO)

Αναγέννηση Καλοχωρίου και Αναγέννηση Πυργετού 2016 αναμετρήθηκαν το Σάββατο (23/3) για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με σκορ 1-3.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η ομάδα του Πυργετού μπήκε πολύ δυνατά και πολύ νωρίς στο 4’ πέτυχε το γκολ όταν ωραία συνεργάστηκαν ο Φραχόλι με τον Χίσα, με τον πρώτο να βγάζει τη σέντρα και τον δεύτερο να κάνει το σουτ για το 0-1.

Ο Πυργετός δημιούργησε ευκαιρίες, ήταν καλύτερος στον αγωνιστικό χώρο και στο 26’ πέτυχε το δεύτερο γκολ με το δυνατό σουτ του Ρακίπι Ν. (0-2). Στην επανάληψη το Καλοχώρι στο 53’ μείωσε σε 1-2 και στο 63’ ο Πυργετός διαμόρφωσε και το τελικό 1-3.

Πολύ καλές επεμβάσεις από τον τερματοφύλακα του Καλοχωρίου τον Δήμου. Στο 12’ ο Φραχόλι έβγαλε τη σέντρα για τον Χίσα, αυτός έκανε το σουτ, δύσκολη επέμβαση με τα ακροδάχτυλα του Δήμου και στην επαναφορά ο Πουρλιώτης έκανε το σουτ από κοντά, έδιωξε πάλι ο Δήμου σε κόρνερ.

Στο 21’ καλό σουτ του Φραχόλι, μεγάλη επέμβαση του Δήμου σε κόρνερ. Στο 50’ δυνατό σουτ του Ρακίπι Α. η μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 52’ το σουτ του Χριστοδούλου πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καραμπέκου.

Στο 53’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Χριστοδούλου, η μπάλα κόντραρε, έφτασε στον Γκολέμι και την έστειλε στα δίχτυα για να μειώσει σε 1-2. Δύο πολύ καλές στιγμές για τον Πυργετό στο 61’ όταν το καλό σουτ του Φραχόλι μέσα στην περιοχή, απέκρουσε εκπληκτικά ο Δήμου σε κόρνερ και στο επόμενο λεπτό ο Χίσα έστειλε τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Δήμου. Το τελικό 1-3 διαμορφώθηκε στο 63’ όταν ο Φραχόλι έκανε το σουτ, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Δήμου και κατέληξε στα δίχτυα. Τελευταία καλή στιγμή για τον Πυργετό ήταν στο 68’ όταν ο Κούμε έκανε το σουτ από κοντά, σε εγρήγορση όμως ο Δήμου έδιωξε με τα πόδια σε κόρνερ.

*Η διαιτησία του αγώνα ήταν πολύ καλή.

Αναγέννηση Καλοχωρίου (Γιώργος Χατζής): Δήμου, Ντανίκας, Τσιρώνης Α., Μπαλοδήμος, Τσιρώνης Γ., Χριστοδούλου Σ., Γκολέμι, Λούγκος, Καραπατσακίδης, Μαναός, Πλιάτσικας.

Αναγέννηση Πυργετού 2016 (Κων/νος Μαλιάρας): Καραμπέκος, Περκέτσι, Κούμε, Κατσιάβας, Δόνας, Σούπας (80’ Παζάρας), Ρακίπι Ν. (78’ Καραβάνας), Χίσα, Φραχόλι, Ρακίπι Α., Πουρλιώτης (72’ Καμάμι).

Διαιτητική τριπλέτα: Ρουπέλας, Τάνας, Αναγνωστόπουλος.

">http://

">http://

">http://