
Στην ισοπαλία με σκορ 1-1, ολοκληρώθηκε το σημερινό (23/3) παιχνίδι στο «Γ. Μητσιμπόνας Β'» ανάμεσα στη Λάρισα 2012 και τον Δωτιέα Αγιάς για την 23η αγωνιστική της Α' ΕΠΣΛ.
Ένα αποτέλεσμα που δεν ικανοποιεί καμία ομάδα καθώς η μεν Λάρισα 2012 πολύ δύσκολα θα ξεφύγει από τις ομάδες που θα παίξουν στα play-out, η δε ομάδα της Αγιάς παρέμεινε μακριά από την τέταρτη θέση που οδηγεί στα play-off.
Στους 20 βαθμούς η Λάρισα 2012, εννιά μακριά από την απευθείας παραμονή, ενώ στους 34 ο Δωτιέας Αγιάς, ισόβαθμος με τον Αμπελωνιακό και στο -6 από τον ΠΟ Ελασσόνας που είναι τέταρτος, στη θέση δηλαδή των αγώνων διαβάθμισης.
Ο Κίτσιος στο 9' άνοιξε το σκορ για την Λάρισα 2012, για να ισοφαρίσει σε 1-1 στο 47' ο Ποτούσογλου, σκορ το οποίο δεν άλλαξε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του Στάικου.
Διαιτησία: Στάικος (Νάκας, Καραθάνος)
Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Παπαζήσης, Βλιώρας, Κουκουτσέλος, Κίτσιος Π., Βασιλείου (80′ Κόκκινος), Δημόπουλος, Τσιάγκος, Μπόντε, Φλώρος Παν. (70′ Σκέντζας Π.), Κίτσιος Δ., Πετκολάι.
Δωτιέας Αγιάς (Θοδωρής Στεργιάδης): Ρούσσος, Γούτος, Ντελής, Ποτόσογλου, Πασιάς, Χονδροδήμος, Ντακούλας, Μπαλαμώτης, Κορλός, Γελαλής (87′ Γεωργοβίτσας), Τσατσαλίδης.