Βαθμολογία

Λύτρωση στο φινάλε για Αμυγδαλέα, 1-1 με Αργυροπούλι

Λύτρωση στο φινάλε για την ομάδα του Αετού Αμυγδαλέας κόντρα στη Δόξα Αργυροπουλίου στο τελικό 1-1 για την 23η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Το Αργυροπούλι κρατούσε μέχρι το φινάλε τους τρεις βαθμούς της νίκης, ωστόσο στο φινάλε είδε την Αμυγδαλέα να ισοφαρίζει και έτσι η Δόξα έχει 26 βαθμούς, τρεις πάνω από την θέση της απευθείας παραμονής. Από την άλλη η Αμυγδαλέα ανέβηκε στους 21 πόντους παραμένοντας στις ομάδες των play-out.

O Tσούτας με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 49' έκανε το 0-1 για να ισοφαρίσει στο 90' ο Σωτήρης Περδίκης στο τελικό 1-1, λυτρώνοντας έτσι την ομάδα του.

Διαιτησία: Γκάγκας (Καραγιάννης, Μπουρονίκος)

Αετός Αμυγδαλέας (Μάκης Αλεξούδης): Κωνσταντίνου, Καλαϊτζής (78′ Καλαϊτζής), Βαρλάγκας (82′ Ανδριανόπουλος), Περδίκης, Παπακωστούλης, Παραφέστας, Μακρίδης, Παρασκευούδης (75′ Ντάσκας), Κουρούκας, Ντάλλας, Παπαδάμου (65′ Καλογιάννης).

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Χατζής, Κουρμπάτι, Βογιατζής, Αετόπουλος, Δίχρης, Τίκας, Σχοινάς, Γκαραγκούνης (80′ Πλιάτσικας), Τσούτσας.