Βαθμολογία

Ώρα Euro για την Εθνική!

Μετά τον αποκλεισμό της από το Nations League και τις συνεχόμενες αποτυχίες για πρόκριση σε κάποια μεγάλη διοργάνωση, η Εθνική επιδιώκει μια νέα αρχή την οποία ευελπιστεί να κάνει το Σάββατο (23/3, 21:45).

Η «γαλανόλευκη» φιλοξενείται από το Λιχτενστάιν στο «Ράινπαρκ Στάντιον», για την 1η αγωνιστική του 10ου ομίλου των προκριματικών του Euro2020, και έχει μοναδικό στόχο τη νίκη ώστε να ανεβάσει την ψυχολογία και να πάει στη Βοσνία με ηθικό ακμαιότατο.

Τα προβλήματα ωστόσο δεν λείπουν για τον Άγγελο Αναστασιάδη καθώς άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Κώστα Μανωλά, Δημήτρη Πέλκα, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, Βασίλη Τοροσίδη, Κώστα Σταφυλίδη και Πέτρο Μάνταλο ενώ εξαιρετικά αμφίβολη είναι και η συμμετοχή του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός δεν έχει καταλήξει στους «εκλεκτούς» για το αρχικό σχήμα ωστόσο  όλα δείχνουν πως ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, ο Κούτρης στο αριστερό άκρο και ο Μπακάκης στο δεξί, ενώ Ζέκα, Σάμαρης και Φορτούνης οι τρεις χαφ, με τον Σιώπη αουτσάιντερ. Πιο μπροστά, Μασούρας, Μπακασέτας και Κολοβός «παίζουν» για τις δύο θέσεις των εξτρέμ ενώ ο Μήτρογλου αναμένεται να πάρει θέση στην κορυφή της επίθεσης.