Βαθμολογία

7ο ΕΠΑΛ, με σπασμένα τα φρένα! (PICS)

Εντυπωσιακή πορεία πραγματοποιεί το 7ο ΕΠΑΛ στους Πανελλήνιους Σχολικούς αγώνες που διεξάγονται αυτή τη περίοδο. Η ομάδα του Γιώργου Καμάκα σημείωσε άλλη μία επιτυχία την Παρασκευή (22/3), αφού επικράτησε στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ με το ευρύ σκορ 4-0 του 1ου ΓΕΛ Λειβαδιάς.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Εντυπωσιάζει το 7ο ΕΠΑΛ και πλέον προετοιμάζεται για νέες προκλήσεις! Στο παιχνίδι κόντρα στο 1ο ΓΕΛ Λειβαδιάς η ομάδα της Λάρισας πήρε από νωρίς προβάδισμα στο σκορ.

Ο Πινακάς στο 5’ σημείωσε το 1-0 και στο 25’ ο Καλφούτζος με πέναλτι διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του και κάπως έτσι πήγαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια με την ομάδα της Λάρισας να έχει την υπεροχή σε όλες τις γραμμές.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα 55’ ο Νούσιας με πλασέ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-0 και το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε στο 65’ με πέναλτι και πάλι ο Νούσιας. Συγχαρητήρια στα παιδιά του 7ου ΕΠΑΛ που έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο και δίκαια έφτασαν σε μια ακόμη επιτυχία!

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για το 7ο ΕΠΑΛ την ερχόμενη Τρίτη (26/3) με ΓΕΛ Τρίπολης στην Τρίπολη. Αναχώρηση από Λάρισα την Δευτέρα (25/3). Το παιχνίδι είναι νοκ - άουτ και αν η ομάδα της Λάρισας πάρει και αυτό το ματς συνεχίζει με αντίπαλο την Κρήτη και στη συνέχεια πάει στο «Final Four» που θα γίνει στον Πύργο Ηλείας την Πέμπτη 28/3 και Παρασκευή 29/3.

7ο ΕΠΑΛ (Γιώργος Καμάκας): Καραφέρης, Σαμαράς, Βόγλης, Κοντογιώργος, Ραπτόπουλος, Δραγατσίκης, Ευθυμιάδης, Καλφούτζος,  Νούσιας, Πινακάς, Δρόσος.

Αγωνίστηκαν και οι: Δοξαριώτης, Μαγιάκος, Σακελλαρίου, Σκεμπάση.

Διαιτητική τριπλέτα: Κυρίτσης, Ζιάγκας, Κακαράντζας.