Βαθμολογία

Παραιτήθηκε από τη Χαλκίδα ο Αυλωνίτης

Παρελθόν από τον πάγκο της Χαλκίδας αποτελεί από την Παρασκευή (22/3) ο Αντώνης Αυλωνίτης. Με επιστολή του, ο Ευβοιώτης τεχνικός γνωστοποίησε την απόφασή του να παραιτηθεί κυρίως εξαιτίας των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι «νερατζούρι».

Ο Αυλωνίτης είχε αναλάβει την ομάδα στις 16 Ιανουαρίου. Αναλυτικά η επιστολή του: «Με τον παρόν σας γνωστοποιώ την αποχώρηση μου από την θέση του προπονητή του Α.Ο. Χαλκίς μετά την… αποχώρηση ποδοσφαιριστών κυρίως για οικονομικούς λόγους.

Ευχαριστώ ποδοσφαιριστές, διοίκηση», συνεργάτες αλλά και τους απλούς αγνούς και ρομαντικούς φιλάθλους για την προσπάθεια που έγινε στο διάστημα που βρισκόμουν στην θέση αυτή!!! Εύχομαι ολόψυχα καλή συνέχεια!!!

Υ.Γ. Προς όλους τους φορείς, πολιτικούς και υψηλά ιστάμενους αυτού του νόμου και όχι μόνο: Το ποδόσφαιρο αποτελεί το μεγαλύτερο κοινωνικό φαινόμενο στον κόσμο.

Αλλά αυτό δυστυχώς το γνωρίζουν μόνο οι προηγμένες χώρες και τοπικές κοινωνίες ανά τον κόσμο. Αλλά δυστυχώς η Ελλάδα και ειδικά η Εύβοια βρίσκονται «έτη φωτός» πίσω…..!!! Και πάλι ευχαριστώ!!!».