Βαθμολογία

Προσχώρησε στη Νέα Δημοκρατία ο Λαζαρίδης

Άλλη μια προσθήκη στη Νέα Δημοκρατία. Την Παρασκευή (22/3) ο Γιώργος Λαζαρίδης προσχώρησε στο κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη, έπειτα από συνάντηση των δύο τους.

Ο ανεξάρτητος βουλευτής, προερχόμενος από τους ΑΝ.ΕΛ., είπε στον αρχηγό της Ν.Δ. ότι θεωρεί «αυτονόητη επιλογή να συστρατευθεί και εκείνος στην προσπάθεια να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ και να γυρίσει η χώρα σελίδα».

«Σήμερα κάνω την αυτονόητη για κάθε Έλληνα πατριώτη επιλογή. Προσθέτω τις δικές μου δυνάμεις στον αγώνα της Νέας Δημοκρατίας να γυρίσει η χώρα σελίδα. 

Με την απόφασή μου αυτή ξαναβρίσκω φίλους και γνωστούς, παλιούς συναγωνιστές από τα χρόνια της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, με τους οποίους τα τελευταία χρόνια οι δρόμοι μας είχαν χωρίσει. 

Στην πολιτική όλοι κρίνονται από τις επιλογές τους. Πρέπει ωστόσο να έχουν το θάρρος και την καθαρή σκέψη να αναγνωρίζουν και να αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα κάθε συγκυρίας.

Καλώ όλους τους φίλους που τα τελευταία χρόνια είχαν κάνει και εκείνοι διαφορετικές επιλογές να πουν και αυτοί παρών στο κάλεσμα ενότητας και συστράτευσης της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη.    

Όλοι μαζί να βάλουμε το μικρό μας λιθαράκι για να γυρίσει η χώρα σελίδα. Και να αποκτήσουν ξανά η Ελλάδα και οι Έλληνες ελπίδα και την προοπτική», αναφέρει σε δήλωσή του. Πλέον, η Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝ.ΕΛ. αριθμεί πλέον 79 βουλευτές.