Βαθμολογία

Αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στην Παναχαϊκή ο Χαλκιάς

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην Παναχαϊκή μετά την αποχώρηση του Σωκράτη Οφρυδόπουλου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πάτρα, ο Κώστας Χαλκιάς επιστρέφει στην ομάδα, αυτή τη φορά ως τεχνικός διευθυντής.

Η επιλογή είναι του Δημήτρη Δρόσου και έγινε δεκτή από το Δ.Σ. και ακόμα και την Παρασκευή (22/3) αναμένονται ανακοινώσεις, ώστε να πιάσει άμεσα δουλειά. Παράλληλα, συνεχίζονται οι επαφές για προπονητή και η συμφωνία αναμένεται να οριστικοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο (23-24/3).

Οι ανακοινώσεις αναμένονται πιθανότατα τη Δευτέρα (25/3), με τον Χρήστο Καραπίτσο να κάθεται στον πάγκο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Πόντου την Κυριακή.

Αυτό που ξεκαθάρισε ο Δρόσος είναι ότι ο νέος τεχνικός θα πρέπει να έχει εμπειρία Α' Εθνικής, καθώς οι Αχαιοί, όπως είπε, αν μείνουν στη Β' Εθνική του χρόνου θα κάνουν πρωταθλητισμό, ενώ αν είναι στην πρώτη θα κυνηγούν 8άδα.

«Κανένας προπονητής που είναι χωρίς εμπειρία σε club Α εθνικής κατηγορίας δεν έχει τύχη να έρθει στην ομάδα μας. Η Παναχαϊκή θα κάνει πρωταθλητισμό αν είναι στην Β εθνική και θα κυνηγήσει τουλάχιστον 8άδα αν είναι στην Α εθνική. Οπότε ο προπονητής που θα επιλέξω εγώ δεν θα είναι από Under 20 καμίας ομάδας. Όποιος δεν πιστεύει σε αυτά δεν έχει θέση στην Παναχαϊκή που εγώ ονειρεύομαι, είναι ικανοποιημένος με την 3η θέση στην Β εθνική, δεν θα δουλέψει σε μένα. Άλλο αν το κυνηγάς και δεν σου βγει, άλλο να είσαι 3ος, 4ος και να είσαι ικανοποιημένος. Σίγουρα θα είναι κάποιος που έχει δείξει ότι αξίζει σε κάποια προηγούμενη δουλειά του και όχι κάποιος που θα μάθει στην Παναχαϊκή την δουλειά του», σημείωσε.