Βαθμολογία

Ηρόδοτος: «Δεν μας απάντησε καν η ΚΕΔ...»

Τον ορισμό αξιολογημένου διαιτητή εν όψει του αγώνα με τα Τρίκαλα ζήτησε τις προάλλες η διοίκηση του Ηροδότου, αυτό δεν έγινε και την Πέμπτη (21/3) έβγαλαν νέα ανακοίνωση οι Κρητικοί.

Σε αυτή αναφέρουν ότι η ΚΕΔ τους αγνόησε, ενώ ζητούν να βρεθεί τουλάχιστον στο γήπεδο για το ματς του Σαββάτου (23/3) επίσημος αξιωματούχος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας.

Αναλυτικά: «Η ΠΑΕ Ηρόδοτος οφείλει να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι όσο αφορά το αίτημα μας προς την ΚΕΔ στις 18-3-19 με αριθμό πρωτοκόλλου 202 για τη συμμετοχή αξιολογημένου διαιτητή Super league στο προσεχές παιχνίδι μας με τα Τρίκαλα η απάντηση ήταν ΤΙΠΟΤΑ..

Οι κύριοι της ΚΕΔ δεν μπήκαν καν στον κόπο να μας απαντήσουν τους λόγους που απορρίφθηκε και αντί αυτού όρισαν το διαιτητή της Football League κύριο Γκάμαρη χωρίς η ένσταση μας αυτή να θέλει να μειώσει το συγκεκριμένο ρέφερι.

Κατόπιν τούτου στείλαμε νέο αίτημα για αλλαγή και ζητάμε - ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ εάν κι αυτό απορριφθεί έστω να μας στείλουν παρουσία στο γήπεδο επίσημου αξιωματούχου της ΚΕΔ να παρακολουθήσει το παιχνίδι. Η αδιαφορία που έδειξαν απέναντι μας αν μη τι άλλο επιβεβαιώνει τις ανησυχίες μας και τους λόγους που προβήκαμε σε αυτή την κίνηση. Αναμένουμε επίσημη απάντηση στα γραφεία της ΠΑΕ Ηροδότου».