Βαθμολογία

«Βλέπετε φαντάσματα»

Ανακοίνωση-απάντηση στον Φωκικό εξέδωσε η διοίκηση του Απόλλωνα Μακρυχωρίου. Σε αυτή τονίζει ότι η φιλοξενία τους στο ματς με την ομάδα της Άμφισσας ήταν υποδειγματική, παρά τα όσα υποστήριξαν οι αντίπαλοί τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με έκπληξη ενημερωθήκαμε από τα Μέσα Ενημέρωσης, για την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Φωκικός και αναφέρει πως έχει παράπονα από τη φιλοξενία στο μεταξύ μας παιχνίδι.

Αναφέρει μάλιστα για απαράδεκτες συμπεριφορές από την πλευρά μας, που γυρίζουν λέει το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια πίσω. Ακούστε κύριοι, ο Απόλλωνας δεν έχει το παραμικρό ψεγάδι στα τόσα χρόνια ιστορίας του και έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές ομάδες και καμία δεν είχε το παραμικρό πρόβλημα μαζί μας.

Η φιλοξενία μας απέναντι σε κάθε ομάδα ήταν υ-πο-δει-γμα-τι-κή. Τώρα αν στον κατήφορο που έχει πάρει η ομάδα σας, βλέπετε φαντάσματα, δεν φταίμε εμείς.

Άλλωστε, λύστε πρώτα τα προβλήματα που έχετε με τον συντοπίτη σας Αστέρα Ιτέας και μετά να αρχίσετε να μιλάτε για τις άλλες ομάδες. Τέλος όσον αφορά στο μεταξύ μας παιχνίδι, οι προκλήσεις του Γενικού Αρχηγού της ομάδας σας, έδειξαν πως θέλει την ομάδα του στο Τοπικό, αυτό του αρμόζει άλλωστε και όχι στη Γ' Εθνική».