Βαθμολογία

Αδιέξοδο με την αναδιάρθρωση

Ένα από τα βασικά θέματα προς συζήτηση στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας την Πέμπτη (21/3) ήταν το φλέγον της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, μόνο που άκρη δεν βρέθηκε.

Υπήρχε πρόθεση να τεθεί το θέμα σε ψηφοφορία, αλλά αυτό δεν έγινε κι ενώ αρχικά ο ΠΑΟΚ πρότεινε να μείνουν 16 οι ομάδες και για την επόμενη σεζόν, ψηφίζοντας εδώ και τώρα.

Ωστόσο, τόσο ο πρόεδρος του συνεταιρισμού Βαγγέλης Μπαταγιάννης όσο και ο διευθύνων σύμβουλος Βασίλης Γκαγκάτσης τόνισαν ότι δεν θα ήταν σωστή μια τέτοια κίνηση, ώστε να μην φανεί ότι παρακάμπτει η Λίγκα τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη.

Συνεπώς, αποφασίστηκε να γίνει εντός των επόμενων ημερών μια συνάντηση με τον πολιτικό προϊστάμενο των σπορ και μετά να πράξουν αναλόγως, αν και η βούληση του συνεταιρισμού είναι να διατηρηθούν 16 οι ομάδες και στην αγωνιστική περίοδο 2019-20.

Από εκεί και πέρα, ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας πρότεινε να γίνει συνάντηση απευθείας με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά κάτι τέτοιο θεωρήθηκε λάθος κι έτσι δεν προχώρησε η εν λόγω πρόταση.

a-sports.gr