Βαθμολογία

Κλιμακώνεται η αντίδραση των ομάδων της Γ' Εθνικής

Δυναμική είναι η αντίδραση των ομάδων της Γ' Εθνικής κατηγορίας, αναφορικά με την αναδιάρθρωση των κατηγοριών και με τον τρόπο με τον οποίο επιχειρείται να γίνει από πλευράς Πολιτείας.

Οι ομάδες είναι υπέρ της αναβάθμισης του ελληνικού ποδοσφαίρου και της αναδιάρθρωσης των κατηγοριών, όμως αυτό θα πρέπει να γίνει σύμφωνα με ένα χρονοδιάγραμμα, όπου δεν θα δημιουργούνται αδικίες για τους συλλόγους.

Ως γνωστόν, η Νίκη Βόλου συνέταξε πρόταση, την οποία υπέγραψαν ιστορικές ομάδες, 16 τον αριθμό, ομάδες που εκπροσωπούν μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με κόσμο και αγωνίζονται στο τρίτο τη τάξει πρωτάθλημα της χώρας μας.

Πρόκειται για την Καβάλα, τον Νέστο Χρυσούπολης, την Βέροια, τον Άρη Παλαιοχωρίου, τον Μακεδονικό Φούφα, τον Κρόνο Αργυράδων, τον Ολυμπιακό Βόλου, τη Νίκη Βόλου, τον ΟΦ Ιεράπετρας, τον Εθνικό, τον Ιωνικό, τον Διαγόρα Ρόδου, το Αιγάλεω, τον Ηλυσιακό, την Καλαμάτα και τον Ασπρόπυργο. Μοναδική ομάδα από αυτές που βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις των οκτώ ομίλων και δεν υπέγραψε είναι ο Ιάλυσος Ρόδου.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πρόταση των ομάδων της Γ' Εθνικής με τις υπογραφές των σωματείων θα προωθηθεί στους αρμόδιους φορείς, ενώ ήδη έχουν αρχίσει επαφές, προκειμένου να υποστηριχθεί η θέση των ομάδων και να μην προχωρήσει από την προσεχή αγωνιστική περίοδο η αναδιάρθρωση, με την δημιουργία της Super League 2.