Βαθμολογία

Αποκλεισμός για τη Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ

Η Μικτή Νέων της ΕΠΣΛ σταμάτησε την πολύ καλή πορεία της στη Δράμα εκεί όπου γνώρισε την ήττα και τον αποκλεισμό με 1-0 από την ΕΠΣ Έβρου για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών ομάδων. Το παιχνίδι διεξήχθη την Τετάρτη (20/3) στο γήπεδο Πετρούσας (Δράμας).

Το ματς κρίθηκε από την άσπρη βούλα στο 53΄ και αυτό ήταν μάλιστα το πρώτο τέρμα που δέχθηκε η λαρισινή ομάδα από το ξεκίνημα της διοργάνωσης. Η αναμέτρηση δεν είχε ιδιαίτερες φάσεις.

Η ομάδα του Δημήτρη Τσέτσιλα προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό, όμως δεν μπόρεσε να σημειώσει κάποιο γκολ και έτσι γνώρισε τον αποκλεισμό.

ΕΠΣΝ Λάρισας (Δ. Τσέτσιλας): Κατσίκας, Καραγκιόζης, Γκαντούνας, Αθανασιάς, Μπάγκας, Θεοχάρης (55΄ Γκαλμπογκίνης), Μπενεχούτσιος, Ζαμπέτας, Βλησαρούλης (55΄Πετσούλας), Ζησούλης (72΄Ζιάρας), Τσιγγάνης (70΄Πράπας).

ΕΠΣΝ Έβρου (Γ. Αραμπατζής - Τ. Λαμπίδης): Παπάς, Ανδριτσούλης, Παπαδάκης, Πατσιώρας, Θέμελης, Μαυροκέφαλος Α. (35 λ.τ. Σπυρολλάρης), Μωραΐτης (46' Παπαναστασίου), Χατζόπουλος, Μαυροκέφαλος Μ.,Δαρέλας, Αλεξιάδης (61' Λαζαρίδης).

Διαιτητής ήταν ο Δημήτρης Κεφαλάς με βοηθούς τους Χρήστο Κρυωνά και Μιχάλη Σάκκο, όλοι τους της ΕΠΣ Σερρών.