Βαθμολογία

Απόλλων Λάρισας: «Μεγάλη ικανοποίηση για τη δικαίωση»

Περίμεναν πως και πως στον Απόλλωνα Λάρισας την απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου για την υπόθεση με τα τροφεία του Δημήτρη Τσικρικά και η αδημονία τους πήρε τέλος την Τετάρτη (20/3) με τη δικαίωσή τους. Η Νέα Ιωνία κατέφυγε στην αθλητική δικαιοσύνη ζητώντας τροφεία, όμως η ετυμηγορία είναι υπέρ του Απόλλωνα, ο οποίος εξέδωσε χαρμόσυνη ανακοίνωση.

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας δικαιώθηκε πλήρως από τη δικαστική διαμάχη που είχε με την ερασιτεχνική ομάδα της Νέας Ιωνίας. Η τελευταία ζητούσε τροφεία για τον Δημήτρη Τσικρικά, αλλά το Διαιτητικό Δικαστήριο απέρριψε κατά πλειοψηφία την προσφυγή αυτήν, δημιουργώντας πλέον και δεδικασμένη απόφαση για άλλου είδους τέτοιες κινήσεις κατά ΠΑΕ», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα και συνεχίζει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας νοιώθει μεγάλη ικανοποίηση από αυτήν την άδικη, όπως προδιαγραφόταν κίνηση και θέλει να επαινέσει και να ευχαριστήσει τον νομικό της σύμβουλο κ. Αργύρη Λίβα, που με τις γνώσεις και τις σωστές θέσεις του, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην δικαίωση της ομάδας.

Η απόφαση: «Το Διαιτητικό Δικαστήριο, κατά την τελευταία του συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις. Απορρίπτει (κατά πλειοψηφία) την από 14.01.2019 προσφυγή του ερασιτεχνικού αθλητικού σωματείου με την επωνυμία Αθλητικός Όμιλος Νέας Ιωνίας κατά της Π.Α.Ε. Απόλλων Λάρισας».