Βαθμολογία

Ευχαριστίες και συλλυπητήρια από την Καλλιθέα

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση της Καλλιθέας στην οποία ευχαριστεί την Θύελλα Καμαρίου για την φιλοξενία στο μεταξύ τους παιχνίδι την προηγούμενη Κυριακή (17/3) στη Σαντορίνη, ενώ συγχαίρει και τους διαιτητές για την ακριβοδίκαιη διαιτησία.

Παράλληλα η αθηναϊκή ομάδα ευχαριστεί και την διοίκηση του Πανθηραϊκού για την παραχώρηση του γηπέδου της Θήρας για προπονήσεις, αλλά και τους φιλάθλους της που βρέθηκαν στο όμορφο κυκλαδίτικο νησί και ενίσχυσαν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών.

Τέλος η διοίκηση της Καλλιθέας στέλνει τα συλλυπητήρια της στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου για την απώλεια του εμβληματικού παράγοντα του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι θα παρευρεθεί στην κηδεία του εκλιπόντος για το τελευταίο αντίο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καλλιθέας:

Με τον βαθμό της ισοπαλίας επέστρεψε η αποστολή της Καλλιθέας στην Αθήνα, ύστερα από την εκτός έδρας ισοπαλία, με σκορ 0-0, με την Θύελλα Καμαρίου στην Σαντορίνη.

Σε ένα μέτριο από άποψης θεάματος αγώνα, οι ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν καλό ρυθμό και να δημιουργήσουν πολλές ευκαιρίες, με το 0-0 να αποτελεί δίκαιο αποτέλεσμα.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας θέλει :

1. Να εκφράσει τα συγχαρητήρια της, στον διαιτητή της αναμέτρησης και τους βοηθούς του, για την ακριβοδίκαιη και σχεδόν αλάνθαστη διεύθυνση του αγώνα.

2. Να ευχαριστήσει την διοίκηση και τους ανθρώπους της Θύελλας Καμαρίου για την άψογη συμπεριφορά και την φιλοξενία που είχε η αποστολή της ομάδας μας.

3. Να ευχαριστήσει την Διοίκηση του Πανθηραϊκού, καθώς και τον Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης, που μας παραχώρησαν το Δημοτικό Γήπεδο Θήρας, για τις προπονήσεις που χρειάστηκε η ομάδα μας και

4. Να ευχαριστήσει τους φιλάθλους μας, που για ακόμη μια φορά έδωσαν το παρόν σε εκτός έδρας αναμέτρηση και βρέθηκαν στο γήπεδο για να στηρίξουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας.

Η Διοίκηση της Καλλιθέας εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Θανάση Γιαννακόπουλου και την οικογένεια του Παναθηναϊκού. Αντιπροσωπεία της Καλλιθέας θα παρευρεθεί στο τελευταίο αντίο, για να τιμήσει έναν άνθρωπο πραγματικό φίλαθλο, που κοσμούσε με την παρουσία του τον ελληνικό αθλητισμό και συνέβαλλε στην ανάπτυξή του.