Βαθμολογία

Κάλεσμα ενόψει Πανηλειακού στον Παλληνιακό

Ανακοίνωση στην οποία καλεί τον κόσμο της ομάδας να βρεθεί στο κυριακάτικο (23/3 15:00) παιχνίδι με τον Πανηλειακό, για την 23η αγωνιστική του 6ου ομίλου, εξέδωσαν οι διοικούντες τον Παλληνιακό.

Η διοίκηση της ομάδας της Ανατολικής Αττικής ζητά από τον κόσμο να βρεθεί στο γήπεδο προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα, αλλά και να την χειροκροτήσει, καθώς στη παρθενική της παρουσία στη Γ' Εθνική, πέτυχε άνετα τον στόχο της παραμονής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΦΤΑΣΕ !!!

Φίλαθλοι του Παλληνιακού,

Στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ, η ομάδα ΜΑΣ, τη Κυριακή 24/3 και ώρα 15:00 φιλοξενεί στο γήπεδο της Παλλήνης την Ιστορική Ομάδα του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ. Η Ομάδα του Πύργου, με συνεχή παρουσία στα Εθνικά Πρωταθλήματα και αποκορύφωμα τις επτά συμμετοχές της στην Α Εθνική, έρχεται στη Πόλη μας για ένα ιστορικό παιχνίδι.

Ελάτε να χειροκροτήσουμε την επιτυχία του Παλληνιακού μας για την εξασφάλιση της συμμετοχής του στη Γ Εθνική και στην επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των παικτών μας απέναντι σ έναν Ιστορικό Σύλλογο. Ελάτε να δείξουμε σε όλους ότι στηρίζουμε την Ομάδα της Πόλης μας.

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!

ΜΙΑ ΠΟΛΗ - ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ».