Βαθμολογία

Τα λένε εις διπλούν...

Ηρακλής Λάρισας & Φαλανιακός. Δύο ομάδες οι οποίες διεκδικούν την άνοδο από την Α' ΕΠΣΛ στη Γ' Εθνική, αλλά και την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΛ.

Οι δύο κατά τεκμήριο καλύτερες ομάδες του ερασιτεχνικού της Λάρισας που θα παλέψουν μέχρι το φινάλε, ή για απευθείας άνοδο, ή μέσω των μπαράζ που είναι και το πιθανότερο.

Ηρακλής και Φαλανιακός θα τα πουν εις διπλούν καθώς το Σάββατο (23/3) κοντράρονται στη Φαλάνη για το πρωτάθλημα και την επόμενη Τετάρτη (27/3) στην έδρα του Γηραιού για το κύπελλο.

Στο πρωτάθλημα ο Φαλανιακός θα επιδιώξει τη νίκη προκειμένου να επανέλθει στην κορυφή, όμως αν ο Ηρακλής κερδίσει στο ντέρμπι τότε θα πάει στο +6 και μετά δεν αποκλείεται ακόμα και η απευθείας άνοδος. Αν υπάρξει ισοπαλία τα πάντα θα μείνουν ως είχαν.

Εκεί που δεν υπάρχει γυρισμός είναι στο κύπελλο. Το ματς είναι στην προημιτελική φάση, είναι νοκ-άουτ συνεπώς μόνο μία ομάδα θα μπορέσει να φτάσει μέχρι το τέλος της διαδρομής και στην κατάκτηση του τροπαίου που δίνει εισιτήριο για το κύπελλο Ελλάδος της νέας σεζόν.

Όπως και να 'χει αναμένονται δύο δυνατά, ενδιαφέροντα και αμφίρροπα ματς σε διάστημα μόλις τεσσάρων ημερών ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες του ερασιτεχνικού της Λάρισας. Παιχνίδια που θα κρίνουν πολλά και για την συνέχεια, κυρίως στον ψυχολογικό τομέα.

Α.Ρ.