Βαθμολογία

Κλήση Κολοβέτσιου στην Εθνική ομάδα

Τις υποχρεώσεις της για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2020 ξεκινάει η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου με τις εκτός έδρας αναμετρήσεις με Λιχτενστάιν και Βοσνία.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης του 2004 θα επιδιώξει να κάνει ιδανική αρχή στα παιχνίδια, πρώτα στο Λιχτενστάιν στις 23 Μαρτίου και εν συνεχεία στη Βοσνία στις 26/3 προκειμένου να επιστρέψει και πάλι στις μεγάλες διοργανώσεις.

Στα παιχνίδια αυτά ο Άγγελος Αναστασιάδης δεν θα έχει στη διάθεση του τον Κώστα Μανώλα, αλλά και τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο που έχει οστικό οίδημα με αποτέλεσμα να κληθεί ο Λαρισαίος αμυντικός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Και αυτό διότι αν εξαιρεθούν ο άσος της Ρόμα και αυτός της Άρσεναλ, μοναδικοί διαθέσιμοι για τα στόπερ είναι οι Δημήτρης Σιόβας και Σπύρος Ρισβάνης. Παράλληλα, ανακλήθηκε η πρόσκληση για τον Πέτρο Μάνταλο, όπως αναμενόταν μετά τον τραυματισμό του.

Τέλος ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Τάσος Μπακασέτας, χωρίς να υπάρχει κάποια ανησυχία για τη συμμετοχή του στους αγώνες αυτές, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν Βαλεριάνος, Σιώπης οι οποίοι είχαν αγώνα με την ομάδα τους τον Άρη, την Δευτέρα (18/3).

Αναλυτικά όπως είναι πλέον η αποστολή: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μπακασέτας, Γιώργος Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογλου, Κουλούρης, Τάσος Δώνης, Κολοβέτσιος.