Βαθμολογία

Νίκη πρόκρισης θέλει ο Ολυμπιακός

Ένα δύσκολο και κρίσιμο παιχνίδι δίνει σήμερα (19/3 21:00 Novasports 1) ο Ολυμπιακός ο οποίος υποδέχεται την Μπάγερν στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκα.

Οι Πειραιώτες με έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια δεν αισθάνεται καθόλου άνετος στη μάχη της πρόκρισης καθώς βρίσκεται στο 13-13 και στην όγδοη θέση θέλοντας μόνο νίκη στο ματς με τους Βαυαρούς. Μία νίκη που αν έρθει θα ισχυροποιήσει την ομάδα του Μπλατ στην οκτάδα, ενώ θα πετάξει νοκ-άουτ και μία ομάδα που ερίζει για την οκτάδα, η οποία έχασε έδαφος μετά τις ήττες από Μακάμπι, Ζαλγκίρις. Αν οι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης ηττηθούν τότε η υπόθεση πρόκριση θα δυσκολέψει αφάνταστα.

Αγωνιστικά ο Μπλατ καλείται να βρει λύσεις στις απουσίες των Σπανούλη, Στρέλνιεκς, οι οποίοι θα χάσουν και το ματς της Πέμπτης (21/3) με την Γκραν Κανάρια στην Ισπανία, ενώ σήμερα νοκ άουτ έχει τεθεί και ο Αγραβάνης. Από την άλλη ο Ντέγιαν Ράντονιτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Στέφαν Γιόβιτς που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στη μέση.