Βαθμολογία

Στη Football League μετά από 11 χρόνια το Αιγάλεω

Στη Football League επιστρέφει μετά από 11 χρόνια μία ιστορική ομάδα των Αθηνών, το Αιγάλεω μετά τη νίκη του με 3-2 απέναντι στη Κόρινθο, για τον 7ο όμιλο της Γ' Εθνικής.

Το ιστορικό Σίτι επιστρέφει στις επαγγελματικές κατηγορίες μετά την σεζόν 2007-2008 όταν και αγωνίστηκε τελευταία φορά στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, σε μία χρονιά που υποβιβάστηκε με τριπλή ισοβαθμία με Ολυμπιακό Βόλου και Καστοριά.

Ένα χρόνο νωρίτερα είχε υποβιβαστεί από την μεγάλη κατηγορία και ο στόχος ήταν η άμεση επιστροφή. Όμως ήταν η αρχή της κατρακύλας καθώς οι Αθηναίοι έφτασαν μέχρι και τα τοπικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Αθηνών, πριν αρχίσουν την άγουσα προς τα πάνω την σεζόν 2016-2017 με την άνοδο από το Α' τοπικό στην Γ' Εθνική.

Πλέον το Σίτι επιστρέφει με στόχο να βρεθεί όσο γίνεται πιο γρήγορα και στα σαλόνια της Super League, εκεί που θυμίζουμε ότι την σεζόν 2003-2004 με την κατάκτηση της πέμπτης θέσης, πήρε ευρωπαϊκό εισιτήριο και αποκλείοντας την Γκεντσλερμπιρλιγκί βρέθηκε σε όμιλο του τότε ΟΥΕΦΑ με αντιπάλους την Λάτσιο, την Βιγιαρεάλ, την Μίντλεσμπρο και την Παρτιζάν Βελιγραδίου.

Α.Ρ.