Βαθμολογία

Τέλος ο Αλεξίου από την Στυλίδα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Στυλίδας αποτελεί ο Κώστας Αλεξίου ο οποίος, μέσω γραπτής δήλωσης, υπέβαλλε την παραίτησή του, για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του:

"Θέτω την παραίτησή μου στη διοίκηση της ομάδας, καθώς δεν μπορώ να συνεχίσω να βρίσκομαι στη θέση του προπονητή για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους. Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση, που πριν 3 χρόνια μου εμπιστεύτηκε την τεχνική ηγεσία της ομάδας και πιστεύω πως φάνηκα αντάξιος των προσδοκιών της, μιας και καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε το όνειρο, την κατάκτηση του Πρωταθλήματος στην Α’ Φθιώτιδας και την άνοδο στη Γ’ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του ΑΟΣ, παρά τις όποιες αντιξοότητες και εμπόδια.

Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές μου, με τους οποίους συνεργάστηκα άψογα με όλους και δημιουργήσαμε μια πολύ δυνατή ομάδα, κατακτώντας το Πρωτάθλημα στην Α΄ Φθιώτιδας αήττητοι, παίρνοντας την άνοδο στη Γ’ Εθνική Κατηγορία. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω το φίλαθλο κόσμο της Στυλίδας που με στήριξε, όπως και όλη την ομάδα και ήταν στο πλευρό μας στην πορεία που κάναμε. Ο ΑΟ Στυλίδα, ήταν, είναι και θα είναι οικογένειά μου, ο ΑΟΣ είναι οικογένεια και εύχομαι να πετύχει τους στόχους του, την παραμονή στη Γ’ Εθνική. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για ότι ζήσαμε τα 3 αυτά χρόνια".