Βαθμολογία

Οι «διαβολικές» συμπτώσεις στα ντέρμπι «αιωνίων»

18 Μαρτίου 2012, 17 Μαρτίου 2019. Δύο ημερομηνίες που μπορεί σε πολλούς να μην λένε τίποτα, αλλά στον Παναθηναϊκό λένε πολλά και τις δύο φορές με αρνητικές θύμησες.

Τις δύο αυτές ημερομηνίες οι «πράσινοι» υποδέχτηκαν τον Ολυμπιακό, σεζόν 2011-2012 και φέτος, σε δύο παιχνίδια που διακόπηκαν και δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, με αρκετές διαβολικές συμπτώσεις.

Πρώτον και τα δύο ντέρμπι διεξήχθησαν στο ΟΑΚΑ, όπως είπαμε δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ, με το πρώτο να διακόπτεται στο 83' και το δεύτερο στο 70', ενώ και στα δύο η υπόθεση μύριζε ...μπαρούτι από τη στιγμή που προηγήθηκαν οι Πειραιώτες.

Σύμπτωση επίσης ότι τα δύο γκολ μπήκαν με διαφορά ενός λεπτού, 53' ο Αμπντούν το 2012, 52' ο Γκερέρο χτες, ενώ και τα δύο γκολ μπήκαν στην ίδια εστία!!! Θέλετε και άλλα; Ίδια αγωνιστική και στα δύο, 25η, ενώ και τότε ο Παναθηναϊκός είχε ντέρμπι με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, όπως συνέβη και τώρα. Μάλιστα και τότε είχε ηττηθεί από τους Μακεδόνες με 2-0, όπως συνέβη και τώρα!!!!

Και όμως οι συμπτώσεις δεν σταματούν εδώ. Στον πρώτο γύρο τότε η αναμέτρηση των δύο ομάδων είχε λήξει με σκορ 1-1, όπως το ίδιο σκορ και στη πρώτη αναμέτρηση φέτος. Εκεί που το «τριφύλλι» προηγήθηκε με Ζέκα το 2012 και με Κάτσε φέτος, πριν ισοφαρίσουν οι Πειραιώτες, με τον Τζιμπούρ στο τότε ντέρμπι και με τον Σισέ στο φετινό.