Βαθμολογία

Καθάρισε και ελπίζει το Αργυροπούλι, 2-1 την Λάρισα 2012

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε σήμερα (17/3) η Δόξα Αργυροπουλίου που επιβλήθηκε 2-1 της Λάρισας 2012, για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' ΕΠΣΛ.

Το Αργυροπούλι έφτασε τους 25 και ελπίζει στην απευθείας παραμονή, τη στιγμή που οι ηττημένοι πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τους αγώνες play-out καθώς με 19 πόντους, απέχουν εννέα από την αποφυγή των μπαράζ.

Στη μία ώρα αγώνα ο Τσούτσας έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους, με το 1-0 να μην αλλάζει μέχρι την ανάπαυλα. Ο Μπόντε στο 71' έφερε το ματς στα ίσια, όμως στο φινάλε ο Τσούτσας με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έδωσε την μεγάλη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

Διαιτησία: Ακρίβος (Νίκζας, Τζιμούρτος)

Δόξα Αργυροπουλίου (Νίκος Βογιατζής): Μπαχτσιβάνος Αστ., Μπαχτσιβάνος Αστ., Χατζής, Κουρμπάτι, Βογιατζής, Αετόπουλος, Φουρτούνας (20′ λ.τ. Γκαραγκούνης), Δίχρης, Σχοινάς (75′ Μπαμπάκος), Τσούτσας (90’+1′ Κόκκορας), Πλιάτσικας (85′ Καλόγηρος).

Λάρισα 2012 (Σπύρος Μπέλτσιος): Κουκουτσέλος, Πετκολάι, Βλιώρας, Κίτσιος Π., Βασιλείου Ελ., Φλώρος Παν. (75′ Κίτσας Αντ.), Δημόπουλος, Κίτσιος Δ., Μπόντε, Τσιάγκος, Φλώρος Ν. (65′ Πάσιος Αν.).