Βαθμολογία

Σαρωτική νίκη του Ηρακλή Λάρισας! (PICS)

Στο γήπεδο της Νεάπολης Α’ διεξήχθη την Κυριακή (17/3) το παιχνίδι για την Α’ ΕΠΣΛ ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον Αετό Μακρυχωρίου. Το ματς που φάνταζε ντέρμπι αρχικά, εξελίχθηκε μονόλογος για τον Ηρακλή αφού ήταν εκείνος που κέρδισε την παράσταση με το ευρύ σκορ 4-0 που δεν αφήνει περιθώρια για κανένα σχόλιο.

Της Βάσως Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι παρουσιάστηκαν πολύ καλοί από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο σε όλες τις γραμμές, ενώ αντίθετα ο Αετός Μακρυχωρίου πολύ κατώτερος του αναμενομένου.

Το παιχνίδι διεξήχθη παρουσία περίπου 300 φιλάθλων και από τις δύο ομάδες, σε έναν πολύ καλό αγωνιστικό χώρο και κάτω από ιδανικές καιρικές συνθήκες.

Πολύ νωρίς στο 4’ την κακή έξοδο του Σταμέλου εκμεταλλεύτηκε ο Κακαβίτσης με τον καλύτερο τρόπο, αφού σε κενή εστία με κοντινή προβολή άνοιξε το σκορ.

Στο 13’ καλό σουτ του Γκαμπέτα, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και έτσι έδωσε την ευκαιρία στον Καραναστάση να την μαζέψει. Στο 30’ ευκαιρία έχασε ο Κολοβός, όταν έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή για τον Φουσίκα που όμως τον σταμάτησε ο Ψωμολιάς. Στο 32’ ο Φώτος έχασε μεγάλη ευκαιρία αφού βρέθηκε τετ α τετ με τον Σταμέλο αλλά έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 37’ τη σέντρα έβγαλε ο Φορτομάρης από δεξιά, τη πρώτη κεφαλιά πήρε ο Φώτος, η μπάλα έσκασε μπροστά στο Σταμέλο και ο Κακαβίτσης με γυριστή κεφαλιά έκανε το 2-0.

Ουσιαστικά στο 45’ ο Ηρακλής «κλείδωσε» τη νίκη αφού πέτυχε και το τρίτο τέρμα, όταν το φάουλ εκτέλεσε ο Νάστας, υπήρξε σύγχυση στην περιοχή του Αετού και ο Μανιώτης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στην επανάληψη η ψυχολογία ήταν με τους γηπεδούχους και είχαν «φτερά» στα πόδια τους. Στο 52’ ο Γκιουρσάνης έκανε το σουτ, απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Σταμέλος, στην επαναφορά ο Φώτος με σουτ έκανε και το 4-0 που ήταν το τελικό σκορ.

Μια πολύ καλή στιγμή για να μειώσει στο 58’ είχε το Μακρυχώρι, όταν ο Γκαμπέτας εκτέλεσε το φάουλ, την κεφαλιά από κοντά ο Σιάτρας, εκεί έδειξε όμως τη κλάση του ο Καραναστάσης που την έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 65’ ο Φώτος έβγαλε τη σέντρα για τον Γκιουρσάνη, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε σε κόρνερ ο Σταμέλος. Στο 76’ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πούτα, έδιωξε με τα ακροδάχτυλα ο Καραναστάσης. Και το επόμενο λεπτό ο Ντιντής έβγαλε τη σέντρα για τον Γκιουρσάνη που έδιωξε σωτήρια με τα πόδια ο Σταμέλος.

Ηρακλής Λάρισας (Χρήστος Χατζηλιάδης): Καραναστάσης (78’ Ντιντής Σ.), Λάμπρου, Φορτομάρης (86’ Αθανασιάς), Γιαννακόπουλος, Μανιώτης, Ψωμολιάς, Γκιουρσάνης, Νάστας, Φώτος, Ζαφειρίου (68’ Ντιντής Θ.), Κακαβίτσης (84’ Κυριάκης).

Αετός Μακρυχωρίου (Δημήτρης Καπετανόπουλος): Σταμέλος, Μάρκου (62’ Τζίκα Ι.), Πούτας, Σιάτρας, Μπέτσιος (46’ Σουφχάρας), Τσιαντούλης, Γκαμπέτας (75’ Παππάς), Κλούρας, Φουσίκας, Αντωνόπουλος (25’ λ.τ. Καλούσης), Κολοβός.

Διαιτητική τριπλέτα: Τζήλος, Γκάγκας, Αναστασίου.