Βαθμολογία

Τριάρα για τους «Πετεινούς» (PICS/VIDEO)

Άλλη μία νίκη για την Πελασγιώτιδα την Κυριακή (17/3) το πρωί στο γήπεδο της Νέας Πολιτείας κόντρα στην Ομόνοια με 0-3 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι παίκτες του Κώστα Μπακατσή ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και στο τέλος δίκαια πήραν μία ακόμη νίκη. Ωραίο ποδόσφαιρο από τους «Πετεινούς» που έδειξαν γι’ ακόμη μία φορά πως δίκαια είναι στην κορυφή!

Από την άλλη η ομάδα του Λάζαρου Λαζαρίδη προσπάθησε όσο μπορούσε, είχε κάποιες καλές στιγμές αλλά σίγουρα οι πέντε απουσίες βασικών παικτών που είχε έπαιξαν σημαντικό ρόλο.

Στο 6’ δοκάρι είχε ο Γελαλής, ενώ στο 24’ ο ίδιος παίκτης άνοιξε το σκορ (0-1), με ψηλοκρεμαστό σουτ, από ασίστ του Ποτού. Στο 49’ Ο Γελαλής σκόραρε ξανά, όταν έπαιξε το ένα – δύο με τον Δαμασιώτη μέσα στη περιοχή και πέτυχε και δεύτερο γκολ (0-2).

Στο 54’ από πάσα του Μούτου, ο Τσιγκάνης με διαγώνιο σουτ στην απέναντι γωνία έκανε το τελικό 0-3. Για την Ομόνοια έχασαν ευκαιρίες οι Μπατζιάς με κεφαλιά, Μωυσιάδης με σουτ και Ντριβαλάς με σουτ.

Ομόνοια Λάρισας (Λάζαρος Λαζαρίδης): Στεφούδης, Νταϊάκης, Γεωργατζάς, Τριανταφύλλου, Τσάρας Γ.Ι. (46’ Μωυσιάδης), Μπατζιάς, Ντριβαλάς, Βολιώτης (46’ Τσούγκαρης), Πάγια, Αθανασιάδης (65’ Γκάμπριελ), Τσάρας Γ.Θ. (75’ Σταυροθεόδωρος).

Πελασγιώτιδα Λάρισας (Κώστας Μπακατσής): Τζήμας, Γούργος, Λαζαρίδης, Πατσώνης, Χατζηκαμαγιάννης, Γκόγκος Β. (46’ Ζιούστης), Τσιγκάνης (60’ Ζυγογιάννης), Ποτός, Δαμασιώτης, Γελαλής Παν., Μούτος.  

Διαιτητική τριπλέτα: Στάμος, Πατσής, Κουτίνα.

">http://

">http://

">http://