Βαθμολογία

Εύκολο πρωινό για τον Ηρακλή Χάλκης (PICS/VIDEO)

Ο Ηρακλής Χάλκης είχε ένα εύκολο πρωινό στο γήπεδο του Θεσσαλικού την Κυριακή (17/3) αφού επικράτησε με το ευρύ σκορ 1-6 της Χαραυγής για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το τελικό σκορ δεν χωράει και ιδιαίτερες κριτικής με τους παίκτες του Γιάννη Τσαλάγκα να παίζουν ωραίο ποδόσφαιρο για ένα ακόμη ματς και να σημειώνουν και έξι γκολ.

Η ομάδα της Χάλκης από νωρίς είχε το πρώτο λόγο και κατάφερε να πετύχει τέσσερα γκολ στο πρώτο μέρος και άλλα δύο στο δεύτερο. Το 0-1 έκανε στο 8’ ο Τσάντος με σουτ και στο 22’ ο Λένας το 0-2 μετά από ασίστ του Βογιατζή Χ.

Στο 28’ ο Νικολούλης με ωραίο μακρινό δυνατό σουτ ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 0-3 και στο 32’ ο Λένας με κοντινό σουτ σημείωσε και το 0-4. Στο 63’ οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 1-4.

Στο 67’ ο Βογιατζής Χ. με μακρινό σουτ έκανε το 1-5 και το τελικό 1-6 πέτυχε στο 73’ ο Καλογιάννης ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια.

Α.Ε.Σ. Χαραυγή: Τζιαφέτας, Πάνος, Μαλάκης, Παππάς, Σκωτεινιώτης Δ., Αρχοντής, Αγγλόπουλος, Σκωτεινιώτης Ε., Λαχανάς, Αγγλόπουλος, Βιτσάνη, Γκαραγκούνης.

Ηρακλής Χάλκης (Γιάννης Τσαλάγκας): Πρίφτης Χρ. (46’ Κατηγιάννης), Θυμάκης (70’ Βογιατζής Π.), Νικολούλης, Τσάβο, Ντινούλης, Αγγελακόπουλος (67’ Μητσάϊ), Μπακαλούλης, Βογιατζής Χ., Τσάντος, Καλογιάννης, Λένας (45’ Γκουγκώτης Κ.).

Διαιτητική τριπλέτα: Γκόγκος, Χασιώτης, Κοσμέτου.

">http://

">http://

">http://