Βαθμολογία

Η Μάνδρα τη νίκη και τις ευκαιρίες (PICS/VIDEO)

Η Μάνδρα συνέχισε με νικηφόρα αποτελέσματα κερδίζοντας τη Κυριακή (17/3) το πρωί στο γήπεδο της Νεάπολης Β’ τον Άγιο Θωμά με 0-1 για το πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ.

Της Βάσως Γκατζούλη

Η Μάνδρα μπήκε πολύ δυνατά, είχε τέσσερα δοκάρια, αρκετές χαμένες ευκαιρίες και μόνο ένα γκολ. Στο 8’ κόρνερ του Πικούλη, η μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 20’ ο Πικούλης έδωσε για τον Παπανικολάου, αυτός έκανε το σουτ η μπάλα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 22’ ο Πικούλης έκανε τη σέντρα, ο Παπανικολάου το πρώτο σουτ, η μπάλα σταμάτησε στα σώματα και στην επαναφορά ο Σεϊμίρ με πλασέ έκανε το 0-1.

Στο 43’ ο Παπανικολάου έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Στο 47’ προωθημένη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, ο Παπανικολάου έστειλε τη μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Στο 70’ και 75’ ο Μπατζιανούλης έχασε μοναδικά τετ α τετ, αφού τον σταμάτησε σωτήρια με τα πόδια ο Νάκος σε κόρνερ και στο 87’ ο Πικούλης με τον Παπαδόπουλο Γρ. έκαναν το ένα – δύο, με τον τελευταίο να κάνει το σουτ και να διώχνει σωτήρια με τις γροθιές ο Νάκος.

Άγιος Θωμάς (Άκης Χρηστίδης): Νάκος, Αβραμούλης, Καραλάϊος, Γκαγκτζιάς (60’ Καραλευθέρης), Καραγεωργίου, Χλόπτσιος, Μπουρίτας, Τράντος, Χασάν, Χρηστίδης, Σάββας (52’ Πλαϊνός).

Α.Ε.Μάνδρας 2016 (Βασίλης Κυριάκος): Ράϊδος, Τζήκας, Παπαδόπουλος Ν.Δ., Ζούγκα Μαρ. (70’ Φωτάκης), Σεϊμίρ, Τεκέδης, Πικούλης (89’ Τσιλιλής), Φασούλας, Μπατζιανούλης (85’ Παπαδόπουλος Γρ.), Παπανικολάου, Ζούγκα Μαν. (46’ Νικολαϊδης).

Διαιτητική τριπλέτα: Μπουρονίκος, Ντούρμα, Ζαχαράκη.

">http://

">http://

">http://