Βαθμολογία

Παναιτωλικός - ΠΑΟΚ 1-2

Ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε ακόμα μία νίκη στη φετινή Super League, καθώς επικράτησε 2-1 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 55’ με πέναλτι του Μπαΐροβιτς, ενώ ο «Δικέφαλος» απάντησε με γκολ των Βιεϊρίνια (64’) και Μάτος (67’).

Το ματς είχε δύναμη και πάθος και ο ΠΑΟΚ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος να δημιουργήσει κινδύνους. Μόλις στο 2’ ο Άκπομ σούταρε άουτ, ενώ ο Παναιτωλικός μετά από εκτέλεση κόρνερ και κεφαλιά του Μάρκος Πάουλο έχασε σημαντική ευκαιρία για να σκοράρει, καθώς ο Πασχαλάκης απέκρουσε με εντυπωσιακό τρόπο. Οι δύο ομάδες μετά τα πρώτα 45 λεπτά είχαν μόλις από μια τελική, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο φινάλε του πρώτου μέρους όταν ο Τσαμούρης δεν είδε μαρκάρισμα του Σάκχοφ που έγινε όμως εκτός περιοχής.

Στο 54’ ο Μπαϊροβιτς έβγαλε πολύ όμορφη πάσα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, με τον Κρέσπο ν’ ανατρέπει τον Ντίας και τον Τσαμούρη να δίνει την εσχάτη των ποινών. Ο Μπαϊροβιτς έστειλε στην άλλη γωνία τον Πασχαλάκη για να γράψει το 1-0.

Ο Λουτσέσκου έριξε τον Σφιντέρσκι στο 60’ αντί του Λημνιού και ο ΠΑΟΚ μέσα στα επόμενα επτά λεπτά είχε ανατρέψει το ματς. Ο Βιεϊρίνια με ένα απίθανο σουτ από τα 35 μέτρα από αριστερά έστειλε την μπάλα χαμηλά στη δεξιά γωνία του Γιαννακόπουλου και ισοφάρισε, ενώ το 2-1 για τον «Δικέφαλο» δεν άργησε να έρθει.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μπίσεσβαρ εκτέλεσε κόρνερ και ο Μάτος ανάμεσα σε τρεις ποδοσφαιριστές με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Ο Βαρέλα στο 69’, ο Σφιντέρσκι στο 71’ και ο Άκπομ στο 81’ έχασαν ευκαιρίες για γκολ και τελικά ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε τη νίκη με το τελικό 2-1.

Γκολ: 55' πεν. Μπαΐροβιτς (Παναιτωλικός), 64' Βιεϊρίνια (ΠΑΟΚ), 67' Μάτος (ΠΑΟΚ).

Παναιτωλικός: Γιαννακόπουλος, Μαλής, Μάρκος Πάουλο (81' Γκούγκα), Μιχάι, Μάζουρεκ, Αμαράλ, Τσιγγάρας (69' Λουσέρο), Μπαΐροβιτς, Μαρινάκης, Μανά, Ντίας (74 Τσοκάνης).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιειρίνια, Ολιβέιρα (76' Μίσιτς), Σάκχοφ, Μπίσεσβαρ, Ζαμπά (87' Ενρίκε), Λημνιός (60' Σφιντέρσκι), Άκπομ.