Βαθμολογία

Από έναν βαθμό Ελευθεραί και Ανάβρα (PICS)

Ένα δυνατό παιχνίδι που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου ανάμεσα στο Ελευθεραί και την Προοδευτική Ανάβρας για το πρωτάθλημα της Α1’ ΕΠΣΛ. Οι δύο ομάδες απέσπασαν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Το ματς ήταν αμφίρροπο μέχρι το τελευταίο σφύριγμα. Ευκαιρίες δημιουργήθηκαν εκατέρωθεν, όμως δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, έχασαν ευκαιρίες όμως δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους. Από την άλλη η Ανάβρα παρουσιάστηκε παθιασμένη, είχε κάποιες πολύ καλές στιγμές όμως και αυτή από τη σειρά της δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 25’ ο Χατζής Γ. έκανε τη σέντρα από αριστερά, με την άμυνα της Ανάβρας να διώχνει τον κίνδυνο. Ένα λεπτό μετά ο Κολοβός ξανά για τους γηπεδούχους έχασε από κοντά μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Δέκα λεπτά μετά ο Καραντώνης για την Ανάβρα από δεξιά μέσα στην περιοχή έκανε το σουτ η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Μόσιαλου. Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 54’ ο Κορδαλής έκανε ένα πολύ καλό σουτ που ανάγκασε να διώξει με υπερένταση ο κίπερ του Ελευθεραί σε κόρνερ.

Με τη συμπλήρωση μίας ώρας ο Γκαραλιάκος έκανε τη σέντρα από δεξιά και τελευταία στιγμή έδιωξαν οι αμυντικοί σε κόρνερ πριν σημειωθεί γκολ για την Ανάβρα.

Στο 70’ απάντησε το Ελευθεραί. Ο Χατζής Γ. έκανε το σουτ από μακριά και η μπάλα βρήκε στο δοκάρι. Στο 85’ ο Κορδαλής έκανε ένα πολύ καλό σουτ, με τον τερματοφύλακα να διώχνει σε κόρνερ και στο 86’ ο Γιαννουλέας για την Ανάβρα έκανε ένα σουτ που ήταν πολύ καλό, αλλά πέρασε άουτ.

Ελευθεραί (Δημήτρης Δανιλούλης): Μόσιαλος, Βασιλόπουλος, Μάστορας, Κολοβός, Δάσιος, Χατζής Γ., Χατζής Κ. (89’ Ανυφαντής), Καραγκιόζης, Μασρί (73’ Θεοδώρου), Παιδής (91’ Κουτσοδόντης), Καλφούτζος.

Προοδευτική Ανάβρας (Γιώργος Λυκοκώστας): Φιλοκώστας, Τζιάφος, Αποστόλου, Τζαβέλλας, Τσαγκαλάς, Ριζούλης, Καραντώνης, Γιαννουλέας, Κορδαλής, Γκαραλιάκος, Παπαδόπουλος (67’ Παφίλης).

Διαιτητική τριπλέτα: Ακρίβος, Ντελέζος, Τζήκας.