Βαθμολογία

Πέρασε με καρέ από τη Νεάπολη η Αμπελιά

Πετυχαίνοντας τέσσερα τέρματα ο Ολυμπιακός Αμπελιάς νίκησε σήμερα (16/3) την ομάδα της Νεάπολης εκτός έδρας, με 4-0 για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Έτσι οι νικητές παρέμειναν σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή, 44 βαθμοί έναντι 46 του πρωτοπόρου ΠΑΟΛ, ενώ μόλις 16 οι βαθμοί για τη Νεάπολη που παραμένει σε δύσκολη θέση.

Το ματς δεν αντέχει κριτικής έχοντας κριθεί από το ημίχρονο με το σκορ στο 0-3. Ο Κόκκινος στο 21' πέτυχε το 0-1 με τους Σουλτούκη στο 44' και Φαρμάκα στο 45' να πετυχαίνουν το 0-2 και το 0-3 αντίστοιχα. Στο 78' ο Μέκρας Χ. έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του για το τελικό 0-4.

Διαιτητής: Νίτσας Χ., Α’ Βοηθός: Δεληγιάννη Α., Β’ Βοηθός: Αναστασίου Γ.

Νεάπολη Λάρισας: Μπατζιόλας Ι. (46′ Κολομητρούσης Σ.), Μπαλαούρας Α., Μέκρας Γ., Μπουχλαριώτης Α. (74′ Θανασιάς Κ.), Μπάρδας Α., Μανώλης Ν., Mbaye B. (60′ Ζαχαρούλης Ο.), Δαλαμπύρας Χ., Γαρυφαλλόπουλος Ο., Συγκουνάς Θ. (46′ Μέκρας Χ.), Μανδραβέλης Κ.

Ολυμπιακός Αμπελιάς: Γεωργούλας Θ., Λαζαρίδης Β., Σελήνης Χ., Περήφανος Γ., Αγγέλης Δ., Σαϊτης Α. (55′ Κιούσης Κ.), Γεωργούλας Θ., Σαμαράς Σ., Κόκκινος Ι. (81′ Γκριτσιάς Ν.), Σουλτούκης Σ. (66′ Ζαφειρούλης Δ.), Φαρμάκας Ν. (72′ Βέης Σ.).