Βαθμολογία

Χωρίς δυσκολίες ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ, 2-5 το Μεσοχώρι

Εύκολο έργο είχε σήμερα (16/3) το μεσημέρι ο ΠΑΟΛ Αβέρωφ που επικράτησε στο Μεσοχώρι της τοπικής Ελπίδας με 5-2 για την 21η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣΛ.

Οι πρωτοπόροι επιβλήθηκαν, όπως είπαμε με 5-2, φτάνοντας τους 46 βαθμούς, έναντι μόλις 6 των ηττημένων που παραμένουν ουραγοί της βαθμολογίας. Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Λιλολλάρι, Ελευθέρογλου που πέτυχαν από δύο τέρματα.

Το σκορ άνοιξε στο 19' ο Κουσιάς, για να ισοφαρίσει τρία λεπτά αργότερα ο Καραμάνος. Στο 32' όμως ο Λιλολλάρι έδωσε και πάλι το προβάδισμα στην ομάδα του, ενώ ίδιος παίκτης στο 48' πέτυχε το 1-3. Στο 50' ο Ελευθέρογλου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-4, για να μειώσει στο 62' ο Μούσιος. Ο Ελευθέρογλου στο 76' διαμόρφωσε το τελικό 2-5.

Διαιτητής: Βασιλός Α., Α’ Βοηθός: Ντούρμα Σ., Β’ Βοηθός: Πάλλας Θ.

Ελπίς Μεσοχωρίου: Πατσιτός Δ., Πατσιτός Ν., Φραντζάς Ρ. (72′ Δαούλας Ε.) , Μούσιος Φ., Λέτσιος Γ., Μαρκούιας Ν., Αλιπρασσίτης Μ., Καρακώστας Θ., Καραγιάννης Ν., Τσιάρας Η. (47′ Πατσιτός Θ.), Καραμάνος Θ.

Π.Α.Ο.Λ. Αβέρωφ: Κατωτικίδης Χ., Πατρίκης Θ. (60′ Κοτρώτσιος Α.), Στεργίου Χ., Muca E. (78′ Δελητζάνης Β.), Μπαστούνης Γ., Λιλολλάρι Ι., Μπαρούτας Π., Ελευθέρογλου Γ., Κουσιάς Θ. (60′ Ηani A.), Κυριάκος Γ. (70′ Κουκουράβας Κ.), Κοτρώτσιος Χ.