Βαθμολογία

Ευκαιρίες τα Βούναινα, χαμένο πέναλτι ο Προμηθέας και 0-0 (PICS)

Τα Βούναινα αναμετρήθηκαν το Σάββατο (16/3) για την Α1’ ΕΠΣΛ με τον Προμηθέα, με τις δύο ομάδες να αποσπούν από έναν βαθμό στο τελικό 0-0. Χαμένο πέναλτι για τους φιλοξενούμενους!

Της Βάσως Γκατζούλη

Ένα παιχνίδι πολύ δυνατό διεξήχθη στα Βούναινα. Σωρεία ευκαιριών χάθηκαν για τους γηπεδούχους και όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι εάν δεν απέκρουε το πέναλτι ο Χαβίλας θα έχαναν και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Μία φάση που στιγμάτισε το ματς ήταν ο τραυματισμός του Κων/νου Σκαφιδά στο 12’ για τον Προμηθέα. Σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Νεστορίδη για να πάρει τη κεφαλιά, τραυματίστηκε στο μέτωπο (θλαστικός τραυματισμός) του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για να του γίνουν ράμματα.

Στο 5’ ωραία κάθετη πάσα του Τζατζάκη για τον Ρουμελιώτη μέσα στην περιοχή, αυτός έκανε το σουτ, έδιωξε με τα πόδια σωτήρια σε κόρνερ ο Παπαδημητρίου.

Στο 36’ καλό σουτ του Κατσιώτη η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και κατέληξε κόρνερ. Το επόμενο λεπτό το σουτ του Δολμέ έφυγε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Χαβίλα. Στο 46’ τη σέντρα έβγαλε ο Κατσιώτης, από κοντά ο Βλησαρούλης έστειλε τη μπάλα άουτ. Το επόμενο λεπτό ο Πότσης από πλεονεκτική θέση αστόχησε.

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Πρισακάρου κέρδισε το πέναλτι αφού ανατράπηκε μέσα στην περιοχή, ο Παπαδόντας εκτέλεσε όμως ο Χαβίλας έκανε τη μεγάλη απόκρουση.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου πολύ καλό σουτ του Κατσιώτη η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Παπαδημητρίου. Στο 52’ ο Τζατζάκης πέρασε την άμυνα, έδωσε την πάσα για τον Κατσιώτη αυτός έκανε το σουτ η μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Στο 60’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Κορδέλας, την κεφαλιά μέσα στη περιοχή πήρε ο Χατζηλιάδης Γ., έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια έδιωξαν οι αμυντικοί.

Στο 67’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Μερτζανίδης Η., την κεφαλιά από κοντά ο Νεστορίδης, μπλόκαρε ο Παπαδημητρίου. Μεγάλη ευκαιρία χαμένη για τον Προμηθέα στο 84’ όταν ωραία άλλαξαν οι Ρουμπιές με τον Πρισακάρου, με τον τελευταίο να σταματάει σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Χατζηλιάδης Γ.

Στο 92’ φάουλ του Βράκα, έδιωξε προσωρινά με τις γροθιές ο Παπαδημητρίου, στην επαναφορά το πρώτο σουτ έκανε ο Χατζηλιάδης, έδιωξαν με προβολή οι αμυντικοί και το δεύτερο σουτ του Τζατζάκη είχε την ίδια τύχη. Και στο 95’ το κόρνερ εκτέλεσε ο Βλησαρούλης και το σουτ του Νεστορίδη από κοντά έσωσε με αυτοθυσία από κοντά ο αμυντικός.

ΑΕ Βουναίνων (Λάζαρος Αγγλόπουλος): Χαβίλας, Βλησαρούλης, Κατσιώτης, Χατζηλιάδης Γ., Μερτζανίδης Η., Μούμος, Κορδέλας, Ρουμελιώτης (75’ Βράκας), Τζατζάκης, Κυπαρίσσης (61’ Μερτζανίδης Φ.), Νεστορίδης.

Προμηθέας ΑΕ Λάρισας (Βαγγέλης Στεφανής): Παπαδημητρίου, Πατσούρας Ν., Παϊτέρης (67’ λ.τ. Ρουμπιές), Αλίου, Καρβουνιάρης (85’ Καπετανόπουλος), Σκαφιδάς (15’ λ.τ. Ψύρρας), Παπαδόντας, Τζουρτζουκλής, Πρισακάρου (90’ Πατσιούρας), Πότσης, Δολμές.

Διαιτητική τριπλέτα: Καρακώστας, Πατέτσος, Μπράμης.