Βαθμολογία

Οικογενειακή τραγωδία στην Αμαλιάδα

Μια οικογενειακή τραγωδία συγκλονίζει την περιοχή Λατίφι στην Αμαλιάδα. Το πρωί της Παρασκευής (15/3) ένας 84χρονος σκότωσε με περίστροφο την 74χρονη σύζυγό του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο πάνω του και αυτοκτόνησε.

Η τραγωδία συνέβη περίπου στις 06.00 τα ξημερώματα στο σπίτι της οικογένειας, πίσω ακριβώς από την επιχείρηση που διατηρούσαν χρόνια στην περιοχή και τη συνέχιζε ο γιος τους.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, πριν ο ηλικιωμένος, πριν σκοτώσει τη γυναίκα του και αυτοκτονήσει, είχε τηλεφωνήσει στον γιο του ενημερώνοντάς τον για τις προθέσεις του, ενώ στη συνέχεια πήρε και την Αστυνομία, αλλά κανείς δεν τον πρόλαβε. Λίγα λεπτά αργότερα, ακούστηκαν οι δύο πυροβολισμοί.

Ο γιος και οι αστυνομικοί έσπευσαν αρχικά σε άλλο σπίτι που διατηρούσε η οικογένεια στην Αμαλιάδα και στη συνέχεια πήγαν στο μοιραίο, αντικρίζοντας τους δύο ηλικιωμένους νεκρούς.

Οι δυο τους φέρονταν να αντιμετώπιζαν σοβαρά προβλήματα υγείας, με τον 84χρονο να λέει, σύμφωνα με πληροφορίες, στο τέλος της τελευταίας συνομιλίας του με τον γιο του: «Είμαστε άρρωστοι, θα τη σκοτώσω και θα σκοτωθώ».