Βαθμολογία

Χωρίς Τζημόπουλο, μέσα Παμλίδης και Μιχαήλ στον ΠΑΣ

Την προετοιμασία του για το σαββατιάτικο (16/3 19:30) παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΛ, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League, ξεκίνησε σήμερα (13/3) ο ΠΑΣ Γιάννινα.

Οι παίκτες της ηπειρώτικης ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μετά το ρεπό που έλαβαν, ξεκινώντας έτσι και την προετοιμασία τους για το κομβικό παιχνίδι με τους Λαρισαίους, στο οποίο ο «Άγιαξ» της Ηπείρου θέλει μόνο νίκη στη μάχη για την παραμονή.

Ένα ματς στο οποίο ο Γιάννης Πετράκης δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Θέμη Τζημόπουλο ο οποίος συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Λαμία και δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στα ματς με ΑΕΛ, αλλά και Αστέρα Τρίπολης, για την 28η στροφή.

Στις προπονήσεις επέστρεψε ο Γιώργος Παμλίδης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι στην διάθεση του κ. Πετράκη για το παιχνίδι με τους «βυσσινί», στο οποίο θα επιστρέψει μετά την τιμωρία του και ο αρχηγός του ΠΑΣ, Αλέξης Μιχαήλ.

Αντίθετα εκτός θα είναι για ακόμα ένα ματς ο Λάσα Σεργκελασβίλι, αλλά και οι Σάντι Κρίσμαν, Στέφανος Σιόντης και Γιώργος Ξύδας που ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα στη σημερινή προπόνηση. Ατομικό και για τον Δημήτρη Μάνο, λόγω ενός χτυπήματος στο παιχνίδι με την Λαμία.

Κατά τα άλλα η προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ταχυδύναμης για ξεκίνημα και στη συνέχεια το προπονητικό team είχε ετοιμάσει ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας αλλά και δημιουργίας φάσεων σε διπλό παιχνίδι. Η προετοιμασία θα συνεχιστεί αύριο (14/3) με μεσημεριανή προπόνηση στις 12:00 στο ΠΕΑΚΙ.

Τέλος στον ΠΑΣ Γιάννινα περιμένουν και την στήριξη του κόσμου στο κομβικό αυτό παιχνίδι και θέλουν από τον κόσμο να δώσει βροντερό παρών και να ενισχύσει την ομάδα στη προσπάθειά της για νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.