Βαθμολογία

Κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια στο κύπελλο ΕΠΣΛ

Διήμερο κυπέλλου ΕΠΣΛ σήμερα και αύριο 13 και 14 Μαρτίου με τις πέντε αναμετρήσεις της φάσης των "16" που θα κρίνουν και τα τελευταία εισιτήρια για την προημιτελική φάση.

Τέσσερα ματς διεξάγονται σήμερα (13/3) και ένα αύριο (14/3) με τα ζευγάρια να έχουν φαβορί καθώς και στα πέντε υπάρχουν ομάδες της Α' ΕΠΣΛ, αν και εκείνες των χαμηλότερων κατηγοριών καραδοκούν.

Ο Φαλανιακός που διεκδικεί και την άνοδο στη Γ' Εθνική αγωνίζεται στην έδρα του Πύρρου ο οποίος τα πηγαίνει εξαιρετικά στην Α1 και θέλει την μεγάλη έκπληξη, ενώ η έτερη ομάδα της Φαλάνης ο Σμόλικας, που είναι σταθερά τρίτος στην Α' κατηγορία, παίζει στην έδρα της Νέας Πολιτείας που μάχεται για την παραμονή στην Α1 ΕΠΣΛ.

Με ενδιαφέρον και τα ματς στο Μαυροβούνι ανάμεσα στην πολύ δυνατή ομάδα του Μαυροβουνίου και τον Αετό Αμυγδαλέας ο οποίος έχει ως κύριο στόχο την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία, αλλά και στην Ανάβρα ανάμεσα στην Προοδευτική και το Κιλελέρ. Η Ανάβρα πηγαίνει αρκετά καλά στην Α1 ΕΠΣΛ, ενώ το Κιλελέρ έχει την αγωνία του για παραμονή στην Α' ΕΠΣΛ.

Τέλος στο μοναδικό παιχνίδι που θα λάβει χώρα Πέμπτη (14/3) υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί καθώς ο ΠΟ Ελασσόνας αντιμετωπίζει την ομάδα - σταχτοπούτα του θεσμού Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση που αγωνίζεται στην Β' ΕΠΣΛ. Δύο κατηγορίες χωρίζουν τις δύο ομάδες με εκείνη του Ζήση Ζιάγκα να θέλει να παρουσιαστεί σοβαρή, ενώ η ομάδα της Β' ΕΠΣΛ θέλει τη μεγάλη έκπληξη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Τετάρτη 13 Μαρτίου

15:00

Αστραπή Νέας Πολιτείας - Σμόλικας Φαλάνης

Προοδευτική Ανάβρας - Κιλελέρ

ΑΣ Βορειοηπειρωτών ο Πύρρος - Φαλανιακός

Μαυροβούνι - Αετός Αμυγδαλέας

Πέμπτη 14 Μαρτίου

15:00

Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση - ΠΟ Ελασσόνας

Έχουν ήδη προκριθεί: Τύρναβος 2005, Δαμασιακός, Ηρακλής Λάρισας