Βαθμολογία

Ξεκίνησε η προετοιμασία για ΠΑΣ

Την προετοιμασία της για το σαββατιάτικο (16/3 19:30) εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 25ης στροφής της Super League ξεκίνησε σήμερα (12/3) η ομάδα της ΑΕΛ.

Οι παίκτες της λαρισινής ομάδας επέστρεψαν στις προπονήσεις και έτσι ξεκίνησε και η προετοιμασία για το ματς των Ιωαννίνων, όπου και εκεί η ΑΕΛ θέλει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα παραμονής.

Η ΑΕΛ μετά το 2-0 απέναντι στον Λεβαδειακό βρίσκεται πλέον στο +4 από την θέση του μπαράζ, την οποία κατέχει ο προσεχής αντίπαλος της, αλλά και στο +6 από την θέση που οδηγεί στον υποβιβασμό η οποία φέρει αυτή τη στιγμή τους Βοιωτούς.

Καταλαβαίνει κανείς το πόσο σπουδαία ήταν η νίκη των «βυσσινί» την Κυριακή, ενώ αν η ΑΕΛ αποσπάσει έστω και ένα βαθμό στα Γιάννενα θα έχει πετύχει σε μεγάλο βαθμό την απευθείας παραμονή καθώς θα διατηρήσει το +4 από τους Γιαννιώτες, ενώ θα έχει και την ισοβαθμία υπέρ της, όπως την έχει και με Λεβαδειακό.

Στις τάξεις της λαρισινής ομάδας κρατούν χαμηλούς τόνους και με ηρεμία προετοιμάζονται για το ματς στην Ήπειρο γνωρίζοντας ότι απέναντι τους θα βρεθεί μία πολύ καλή ομάδα, η οποία μπορεί να μην είναι ψηλά φέτος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αλλά δεν παύει να είναι αρκετά δυνατή, ιδίως στην έδρα της.

Αγωνιστικά δύο απουσίες είναι δεδομένες για τον Τζιανλούκα Φέστα και πρόκειται για τον τιμωρημένο Άντονι Φατιόν, αλλά και τον Μίλος Ντέλετιτς ο οποίος από χτες (11/3) έχει τεθεί εκτός προπονήσεων και ομάδας μετά από απόφαση του ισχυρού άνδρα της ΑΕΛ, Αλέξη Κούγια.

* Παράλληλα όπως αποφασίστηκε ο Αντνάν Σεσέροβιτς που συμπλήρωσε κάρτες στο ματς με τους Βοιωτούς θα εκτίσει την ποινή του στον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την 28η αγωνιστική, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου στις 19:00.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΗΓΑΝΑΚΟΣ