Βαθμολογία

Στην Γκουανγκζού ο Μπαρμπόσα

Στη Νότια Κορέα και πιο συγκεκριμένα στην Γκουανγκζού θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ουίλιαν Μπαρμπόσα, όπως ανακοίνωσε σήμερα (12/3) η ΠΑΕ Παναιτωλικός.

Ο 25χρονος Βραζιλιάνος, παρότι βασικός και στα πλάνα του Τραϊανού Δέλλα, θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Άπω Ανατολής, ενώ με δηλώσεις του ευχαρίστησε τους Αγρινιώτες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναιτωλικός:

Ανακοινώνεται η παραχώρηση του ποδοσφαιριστή μας Ουίλιαν Μπαρμπόσα στην F.C. Gwangju, ομάδα της Ν. Κορέας. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για την προσφορά του στον Παναιτωλικό και να ευχηθούμε κάθε επαγγελματική και προσωπική επιτυχία.

και τα λεγόμενα του παίκτη:

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Παναιτωλικό για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα του. Ευχαριστώ για τον σεβασμό που μου έδειξε όχι μόνο ως ποδοσφαιριστή αλλά και ως άνθρωπο. Όλοι ήταν δίπλα μου στις καλές και στις άσχημες στιγμές. Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της ομάδας και ιδιαίτερα τεχνικό διευθυντή Μάκη Μπελεβώνη και τον πρόεδρο Γεράσιμο Μπελεβώνη, που ήταν κοντά μου σε ότι χρειάστηκα. Όπου και να είμαι θα παρακολουθώ τον Παναιτωλικό, γιατί το διάστημα που πέρασα με έκανε να αγαπήσω αυτή την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλη την οικογένεια του Παναιτωλικού και τον κόσμο του. Εύχομαι να ζήσουν μεγάλες επιτυχίες».