Βαθμολογία

Δώνης: «Πιο αποφασιστικοί με τον Ολυμπιακό»

Ομιλία στους παίκτες του Παναθηναϊκού από τον τεχνικό της ομάδας Γιώργο Δώνη αναφορικά με την εμφάνιση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και σε αυτό που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό την Κυριακή (17/3 19:00) στο ΟΑΚΑ για την 25η αγωνιστική.

Ο Έλληνας τεχνικός έδωσε συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το 0-0 απέναντι στην Ένωση και στάθηκε στην πολύ καλή αμυντική λειτουργία. Παράλληλα τόνισε ότι κόντρα στον Ολυμπιακό θα πρέπει να είναι πιο αποφασιστικοί στην επίθεση για να έρθει και η νίκη.

Αναλυτικά τα λεγόμενα του Δώνη:

«Συγχαρητήρια για την προσπάθεια και το θετικό αποτέλεσμα. Όπως παίζαμε δεν ανησυχούσα πως θα δεχτούμε γκολ από την ΑΕΚ και κάναμε πολύ καλή δουλειά στην αμυντική λειτουργία. Στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όμως θα πρέπει να είμαστε πιο αποφασιστικοί στην επίθεση, να έχουμε καλύτερες επιλογές και περισσότερες πιθανότητες να φτάσουμε στο γκολ».

Αγωνιστικά ο 50χρονος τεχνικός θα κατέβει με σύστημα 3-4-3, εκεί που ο Μπουζούκης με τον Χατζηγιοβάνη θα επιστρέψουν στο βασικό σχήμα, αντί των Άλτμαν και Δώνη. Στο κέντρο της άμυνας ο Οικονόμου έχει προβάδισμα καθώς ο Μαυρομμάτης αισθάνεται ακόμα ενοχλήσεις στη μέση, ενώ δύσκολα θα υπάρξουν αλλαφές στις άλλες θέσεις.

Τέλος τις επτά κίτρινες κάρτες συμπλήρωσε ο Ματίας Γιόχανσον και έτσι θα πρέπει να δηλωθεί σε δύο από τα τέσσερα ματς της ομάδας του. Ο Σουηδός μπακ, πολύ δύσκολα θα δηλωθεί με Ολυμπιακό, άρα στην τριάδα αγώνων με Απόλλωνα (εκτός) και Άρη, ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ θα λείψει στα δύο ματς.