Βαθμολογία

Ολυμπιακός - Άρης 4-1

Σε παράσταση για έναν ρόλο μετέτρεψε ο Ολυμπιακός τον εντός έδρας αγώνα του με τον Άρη, καθώς επιβλήθηκε την Κυριακή με το ευρύ 4-1 των κιτρίνων στο «Γ. Καραϊσκάκης» για την 24η αγωνιστική της Super League.

Οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ στο 27ο λετπό με κοντινή προβολή του Μασούρα, μετά από παράλληλα σέντρα του Ελαμπντελαουί, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τέρμα του Ποντένσε στο 35'.

Στο 74ο λεπτό ο Μαρτίνες, ο οποίος πέρασε στο ματς στο 57' αντί του Φετατζίδη, που χειροκροτήθηκε από τους φίλους της πρώην ομάδας του, μείωσε σε 2-1, ωστόσο ο Ποντένσε με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα ένα λεπτό αργότερα έκανε το 3-1, για τους γηπεδούχους. Στο 90' ο Γκερέρο πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, κάνοντας το σκορ 4-1.

Γκολ: 27' Μασούρας (Ολυμπιακός), 35', 75' Ποντένσε (Ολυμπιακός), 74' Μαρτίνες (Άρης), 90' Γκερέρο (Ολυμπιακός).

Oλυμπιακός (Μαρτίνς): Σα, Ομαρ, Μεριά, Μιράντα, Κούτρης, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Φορτούνης (85’ Καμαρά), Μασούρας (70' Ανδρούτσος), Ποντένσε, Χασάν (62' Γκερέρο).

Άρης (Παντελίδης): Κουέστα, Βαλεριάνος, Βέλεθ, Ροζ, Κόρχουτ, Ματίγια (78' Μπάσα), Σιώπης, Λάρσον, Ματέο, Φετφατζίδης (57' Μαρτίνες), Γιουνές.