Βαθμολογία

ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 3-0

Ακόμα ένα βήμα προς την μαθηματική κατάκτηση του τίτλου έκανε ο ΠΑΟΚ που επιβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής (10/3) του Ατρόμητου με 3-0 για την 24η αγωνιστική της Super League.

Ο Δικέφαλος του Βορρά αντιμετώπισε μία πολύ καλή και δυνατή ομάδα η οποία στο πρώτο γύρο είχε υποχρεώσει τους Θεσσαλονικείς σε ισοπαλία (1-1), όμως στο σημερινό ματς έκανε επίδειξη δύναμης.

Ο ΠΑΟΚ με τη νίκη αυτή έφτασε τους 64 βαθμούς και απέχει ελάχιστα από το να κατακτήσει και μαθηματικά το τρίτο πρωτάθλημα της ιστορίας του, ενώ η ομάδα του Νταμίρ Κάναντι παρέμεινε στους 43 βαθμούς και είναι στην τέταρτη θέση.

Οι πρωτοπόροι μπήκαν δυνατά και στο 15' έχασαν την ευκαιρία να προηγηθούν όταν ο Κατράνης ανέτρεψε τον Άκπομ, με τον ρέφερι να δείχνει το σημείο του πέναλτι. Όμως ο Βιεϊρίνια που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Θεοδωράκη.

Τελικά στο 38' ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκορ με τον αρχηγό του να γίνεται δημιουργός του 1-0 και με σέντρα ακριβείας βρήκε τον Ολιβέιρα που με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των Αθηναίων. Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, δεύτερο πέναλτι για τον Δικέφαλο με τον Μάντσον να ανατρέπει τον Άκπομ. Αυτή τη φορά την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Μπίσεσβαρ που δεν λάθεψε πετυχαίνοντας το 2-0.

Τα πάντα είχαν κριθεί στην Τούμπα με τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ εκστασιασμένους να φωνάζουν συνθήματα ενόψει του τίτλου που έρχεται για την ομάδα τους. Μέσα σε όλα αυτά στο 82' οι Θεσσαλονικείς έφτασαν στο 3-0 με τον Μπίσεσβαρ να στρώνει στον Σφιντέρκσι και ο τελευταίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε το ματς με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μπρούνο.

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Μαουρίτσιο (22' Σάκχοφ), Ολιβέιρα, Λημνιός, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε (63' Γιαννούλης), Άκπομ (80' Σβιντέρσκι).

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Μπουσούλαζιτς, Σάκιτς, Κατράνης (46' Μανούσος), Μάντσον, Ούμπιδες (84' Κορτ), Στρούγγης (59' Κωτσόπουλος), Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Καρασαλίδης, Μπρούνο.