Βαθμολογία

«Μάρτυρες άνανδρης επίθεσης από μπράβους και κουτσαβάκια»

Αλώβητος από τη Νεάπολη έφυγε την Κυριακή (10/2) ο ΑΟΤ ο οποίος απέσπασε ισοπαλία 1-1, για την 21η αγωνιστική της Football League. Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα, οι Θεσσαλοί εξέδωσαν ανακοίνωση καταγγέλλοντας για επίθεση από «μπράβους και κουτσαβάκια», αφήνοντας αιχμές για τον Αχιλλέα Μπέο.

Παράλληλα, τα βάζουν και με την αστυνομία η οποία, όπως τονίζουν, ήταν «απλός θεατής της όλης κατάστασης» αλλά και με τον διαιτησία κάνοντας λόγο για «πέναλτι - ανακάλυψη»

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Σήψη και εμετός. Μετά το σημερινό αγώνα εναντίον του Βόλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας κατακλύζουν. Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να δοθεί κανένα δικαίωμα γίναμε μάρτυρες μιας ΑΝΑΝΔΡΗΣ επίθεσης από μπράβους και κουτσαβάκια αίσχιστου είδους. Ενορχηστρωτής και μαέστρος ο περιφερόμενος παραγοντίσκος και δήμαρχος. Με απειλές και ύβρεις προσπάθησε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό». Γραφικές συμπεριφορές γραφικών ανθρώπων. Και από δίπλα η Ελληνική Αστυνομία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα βασικά καθήκοντα της απλός θεατής της όλης κατάστασης.

Και μαζί και ο ανήκουστος διαιτητής που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δείξει κίτρινες κάρτες σε όποιον φορούσε το τιμημένο σήμα των Τρικάλων και να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ πέναλτι για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια. Πλέον είναι ξεκάθαρο! Πλέον είναι οριστικό. Τα Τρίκαλα δεν θα σας κάνουν τη χάρη ότι μέσο κι αν χρησιμοποιείστε. Ότι αλητεία κι αν σκεφτείτε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου.

Ένα σας λέμε! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Και θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Παρέα μας όλοι όσοι θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι. Το ταξίδι που έχει σαν βασικές έννοιες τις λέξεις ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ισονομία, συναγωνισμός! Δεν σας ακολουθήσουμε κύριοι στο κατήφορο με μπράβους και απειλές!

Ελλάδα 2019 - Ποδοσφαιρικός πολιτισμός!!!».