Βαθμολογία

Χείμαρρος ο Τσιριμπής – Ένσταση Σπάρτης κατά Ηρακλή

Φοβερές αποκαλύψεις από τον τεχνικό διευθυντή της Σπάρτης, τόσο για την κατάσταση στην ομάδα του όσο και για την ένσταση που προετοιμάζεται κατά του Ηρακλή. Οι δηλώσεις Τσιριμπή μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηρακλή:

“Συγνώμη από τους παίκτες μας για όσα έχουν τραβήξει. Τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Θα είμαστε η πρώτη ομάδα που αύριο θα καταθέσουμε ένταση σε βάρος του Ηρακλή. Το έχουν αναλάβει οι δικηγόροι.

Από εκεί και πέρα, δεν πάνε στην προπόνηση οι παίκτες μας, γιατί εμφανίζεται πότε ο ένας και πότε ο άλλος και τους λένε διάφορα. Ας αποφασίσουν τι θέλουν να κάνουν.

Ελπίζω ως την Τρίτη να έχουν ξεκαθαρίσει τα πράγματα, γιατί δεν θα μείνει κανένας παίκτης. Έχουν να κάνουν 10 μέρες προπόνηση. Αν δεν λυθεί ως την Τρίτη, εγώ δεν μπορώ να παραμείνω.

Ο κ. Πολολός είναι ο πρόεδρος, πρέπει να δούμε τι θα γίνει. Ερχόμαστε στο γήπεδο και βρίσκουμε την αστυνομία. Με πρακτικές νύχτας δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, η καραμέλα πρέπει να τελειώσει. Άλλον βλέπουμε το πρωί κι άλλον το μεσημέρι. Τι άλλο να πούμε…

Κι αν δεν θέλουν, ας αποσύρουν την ομάδα να φύγουμε κι εμείς με ψηλά το κεφάλι. Πρώτη φορά βλέπω να τσακώνονται για μια ομάδα που είναι πεσμένη. Τόσα πολλά συμφέροντα υπάρχουν; Ας αφήσουν τα παιδιά να παίξουν, είναι κρίμα από τον Θεό”…